MSB'den son dakika 'Bağdadi' açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terör örgütü DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin öldürülmesine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, "ABD tarafından dün gece İdlib’de düzenlenen operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur." ifadelerine yer verildi

MSB'den son dakika 'Bağdadi' açıklaması
MSB'den son dakika 'Bağdadi' açıklaması
GİRİŞ 27.10.2019 22:26 GÜNCELLEME 27.10.2019 22:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından, ABD'nin İdlib'de düzenlediği operasyonda, başta DEAŞ olmak üzere PKK/PYD/YPG terör örgütleriyle mücadele çerçevesinde, müttefiklik ve stratejik iş birliği ruhuna uygun davranıldığı bildirildi.



BAKANLIK DETAYLARI PAYLAŞTI

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

1. ABD tarafından dün gece İdlib’de düzenlenen operasyon öncesinde askeri makamlar arasında bilgi alışverişi ve koordinasyonda bulunulmuştur.

 

2. ABD unsurları ile karşılıklı müdahalenin önlenmesi ve karşılıklı çalışabilirlik ilkeleri doğrultusunda hareket edilmiş, birliklerimiz ikaz edilmiş, operasyon ve personel emniyetini sağlayacak tedbirler zamanında alınmıştır.

3. ABD’nin operasyonu öncesinde ve sırasında, başta DEAŞ olmak üzere PKK/PYD/YPG terör örgütleriyle mücadele çerçevesinde, müttefiklik ve stratejik işbirliği ruhuna uygun davranılmıştır.

YORUMLAR 17
  • Ü.Ü 4 yıl önce Şikayet Et
    kesin kaçırıp başka bir yerde bakıyorlardır
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Inanmış gibi yapın he he deyin geçin ABD asla kendi köpeğini Öldürmez havaiye tatile yollamıştır 3 oğlu ile birlikte helikopterle alıp olduğu yeri de bombalı ayıp öldürdük süsü vermiştir. Yedik mi yemedik bay attı
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan teker teker nasıl doğdu ise teker teker ölecek Allah a döndürülecek.ölümlerin bir bahanesi vardır.
    Cevapla
  • ali dost 4 yıl önce Şikayet Et
    birgun herkes olecek
    Cevapla
  • Tttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bombalanan yerde ölenler kadın ve çocuk. Bagdadinin korumaları bunlar o zaman. Etraf terlik ve lastik ayakkabılar. Bayağı techizatliymis korumalar. Yav bir tane vurulan yerde ağır silah yok. Beyler, alooo Amerika yemiyor artık bilginiz olsun. Bunlar hep elinizde patlayacak inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler