2 kadının sır ölümü ile ilgili gerçek telefonlarından çıktı!

Adıyaman'da, önceki gün iki kadının boş arazide silahla vurulmuş bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı.

GİRİŞ 28.10.2019 05:43 GÜNCELLEME 28.10.2019 09:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki boş arazide Cansu Güven (21) ile Songül Önemli'nin (23) pompalı tüfekle göğüslerinden vurulmuş bulunmasına ilişkin soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 6 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

Hayatını kaybeden kadınların akrabaları olan zanlılar adliyeye sevk edildi. İfadelerinin alınmasının ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlıların hepsi tutuklandı.

Bu arada, polis ekiplerinin iki kadının cep telefonlarını incelemeye aldığı öğrenildi. Telefonlarda bir ses kaydına ulaşıldığı, iki kadının intihar etmiş olabilecekleri ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

 

 

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki boş arazide 25 Ekim'de polis ekiplerince Cansu Güven ile Songül Önemli pompalı tüfekle göğüslerinden vurulmuş halde bulmuştu. 112 Acil Servis ekipleri, Güven'in olay yerinde öldüğünü belirlemiş, ağır yaralı haldeki Önemli ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleleye rağmen kurtarılamamıştı. 

YORUMLAR 11
  • Cahillik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey dağ ayıları ey tam mağara ayısı kadının Allah ın katında değeri çok yüce dır ne anlar cahil dağ ayıları
    Cevapla
  • rizele 4 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi kötü zandan yine sana sıgınırız..
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    benim tahmin ettiğim kadarıyla kadınlar çok pis bir işe bulaştırılmışlar,ve bu işten vazgeçmek isteyincede adamlar kendilerininde açığa çıkmaması için kadınları cinayet süsü vererek yada tehdit ve şantajla kendilerini öldürmeye mecbur etmiş.Adıyaman da Şeyhler ve bunların tarikatları var,kadınlar dini örgüte mensup bir tarikatın elinede düşmüş olabilir,yada bi zaman önce olduğu gibi sapık kendine şeyh süsü veren birinin.
    Cevapla
  • mahirosman 4 yıl önce Şikayet Et
    hayir bunlar çingene
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    aşiret varsa intihar der geçer devlet. onları üzmeyi göze alamaz. aşiretler gelip kamu makinalarını babalarının malı gibi kullanıyor. devlet pkk ya katılım olmasın diye herşeyi kabul ediyor. doğu güneydoğu ekseninde en az 10 ilde işler adaletle değil aşiretlilik ilkeleriyle devam ediyor.
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü bir kisi ikisinide vurmus olmasi daha akla yatkın görünuyor polisimiz aydınlatacaktır olayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor