Kahramanmaraş'ta kaza: Kamyonla çarpışan araç hurdaya döndü

Kahramanmaraş’ta feci bir kaza meydana geldi. Kamyon ile çarpışarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

GİRİŞ 28.10.2019 16:10 GÜNCELLEME 28.10.2019 16:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, Afşin ilçesine bağlı Kabaağaç Mahallesinde meydana geldi. Atilla Arslan yönetimindeki 35 MKR 51 plakalı otomobil, Cuma B. idaresindeki 46 F 5508 plakalı kamyon ile çarpıştı. Araçta sıkışan Arslan, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. 112 ekiplerinin çabalarına rağmen Atilla Arslan olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

Kamyona çarpan otomobil hurdaya döndü

Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Görüntüleri buzlayın!
    Cevapla
  • abdullah ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar videoda ceset görünüyor ya
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski ve Can güvenliği zayıf olan araçlar trafikten çekilmeli kamyonda neredeyse çizik bile yok. Eğer daha yeni model güvenlik seviyesi yüksek frenleri daha iyi tutan bir araç olsa belki bu kaza Hiç olmazdı.trafikten eski araçlar men edilsin artık özellikle kuş serisi freni tutmayan araçları yoğun trafikte istemiyoruz lambalarda sürekli sürüklenerek gelip aracıma defalarca çarpan araçlar hepsi kuş serisidir.
    Cevapla
  • tolga 4 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısın bu insanlar parası yetmediği için bu araçlara biniyor sen avrupa araçlara bukadar vergi yükü getirirsen insanlarda mecburen teneke arabaya biner herkes sağlam araca binmek ister ama malesef imkansız hale geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!