TEM Otoyolu'nda otobüs alev alev yandı

Ataşehir TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir otobüs alev alev yandı. Otobüsün yanma anı cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 10.11.2019 13:06 GÜNCELLEME 10.11.2019 13:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu Ataşehir-Kadıköy yönü Bostancı sapağında bir halk otobüsü alev aldı. 07.00 sıralarında meydana gelen olayda şoför otobüsün yandığını fark etti. Otobüsün sürücüsü aracını sağa çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevler içerisinde kalan halk otobüsünü güçlükle söndürdü.

Otobüsün yandığı esnada araçta yolcuların bulunmaması olası bir faciayı önledi. Alev alan otobüs kül olurken, TEM Kadıköy yönünde trafik oluştu.

YORUMLAR 2
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    eski model halk otobüsleri genelde hep 2 katlılardır.bu otobüslerin seferden kaldırılması trafikten men edilmesi lazım.bunların TÜV muayenelerinden nasıl geçtiği araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • ATILLA TURK 4 yıl önce Şikayet Et
    bukadar cok ötöbüsün yanmasi anormal bunlar yakit depolarina baska bir maddede karistiriyorlar daha ucuz olsun diye bence yollarda otobuslarin tanikndaki yakitlar konrol edilmeli inaniyorum bu iste bir is var cünkü motorlarda asiri isinmadan kaynaklaniyor sanirim bu yanginlar hüküet iyi arastirsin bu cok ciddi bir konu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat