Türkiye sınır dışı etti, Yunanistan kabul etmeyince...

TÜRKİYE'nin Suriye'de sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı'nda yakaladığı DEAŞ'lı terörist, bugün Edirne Pazarkule Sınır Kapısı'ndan sınır dışı edildi. Yunanlıların kabul etmeyip geri gönderdiği DEAŞ'lı, Türkiye de kabul etmeyince iki ülke arasındaki tampon bölgede beklemeye başladı.

GİRİŞ 11.11.2019 15:10 GÜNCELLEME 12.11.2019 23:11
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde terörist unsurlara yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı sırasında yakalanan DEAŞ'lı, tutulduğu İstanbul Göç İdaresi'nden bugün sınır dışı edilmek üzere Edirne'ye getirildi.

 

 

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olduğu iddia edilen DEAŞ'lı Türkiye'den sınır dışı (deport) edilmek üzere Pazarkule Sınır Kapısı'na getirildi.

 

 

Pazarkule'den Yunanistan'a sınır dışı edilen terörist, Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies Sınır Kapısı'ndaki Yunanlı görevliler tarafından kabul edilmedi. 

Yunanlılar, DEAŞ'lı teröristi yeniden Türkiye'ye yaya olarak geri gönderdi. Türkiye'nin de kabul etmediği DEAŞ'lı iki ülke arasındaki tampon bölgede beklemeye başladı. İki ülkenin de kabul etmediği terörist, tampon bölgede bekleyişini sürdürüyor. 

YORUMLAR 103
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi gelişme
    Cevapla
  • ömer okumuş 4 yıl önce Şikayet Et
    yunanistandan girdi ise ve delili varsa oradan çıkartmak doğru olabilir.
    Cevapla
  • ömer okumuş 4 yıl önce Şikayet Et
    amerikalı ise amerikaya gönderin yunanistan sınır kapısında ne işi var ben anlamadım
    Cevapla
  • ehd 4 yıl önce Şikayet Et
    abi 1 değil 100 kişi salın bak neler oluyor...
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye haksız, yunan uyruklu ise tamam da, adam abd'li ! Abd'liyi ne diye yunanistan'a gönderiyo ???!!! Akıl var mantık var. Bindir uçağa, yallah ABD'ye, veya gantanamoya ! Yunanistan ne diye kabul etsin ki abd'li teröristi ? Türkiyenin lüzumsuzluğü. Kusura bakmayin ama her daim doğrudan yana olmak gerek !
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    fetö teröristlerini kabul ediyor onlarda yunan vatandaşı degil buda 10 bin kmden gelmiş bir teröristse abdnin yaması yunana verecek alsınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda hainleri niye kabul ettiler ozaman
    Cevapla
  • KOC URFA 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin bütün askerine yer veren, türkiye ye karşı bizi kuruyon diyen yunan Bir abd liyi kabul etmiyor?? Kusura bakma sende yunan kanı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?