Uzman çavuş ziyaretine gelen kadını öldürdü

Bursa'da görevli bir uzman çavuş, kendisini ziyarete gelen kadınla tartıştıktan sonra tabancayla vurarak öldürdü.

GİRİŞ 13.11.2019 00:48 GÜNCELLEME 13.11.2019 00:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bursa'da Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulunda görevli bir sözleşmeli jandarma uzman çavuş, kendisini ziyarete gelen kadına beylik tabancasıyla 4 el ateş etti. Uzman çavuş beylik tabancasıyla birlikte gözaltına alınırken, silahla yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Bursa'da bulunan Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sosin Küçükgüven (47), Sözleşmeli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K.'yı ziyaret etmek için, Adalet Mahallesi'ndeki nizamiyeye gitti. Bir süre nizamiye içerisinde konuşan çift, daha sonra tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesinin ardından Sözleşmeli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K. beylik tabancasıyla Sosin Küçükgüven'e ateş ederek göğüs kısmından 2 ve sağ bilek ve sol parmak olmak üzere 4 yerinden yaraladı.

Sosin Küçükgüven kanlar içerisinde yerde kalırken, silah seslerini duyanlar olay yerine koştu. Sözleşmeli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K. beylik tabancasıyla teslim olurken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sosin Küçükgüven'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sözleşmeli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    psikolojisi bozuk bir sürü insanın belinde silah var. adam yerine bile konulamayacak insana silah verirsen kendini dev aynasinda görür. netice başkasının hayatina kast.
    Cevapla
  • SAFAK 4 yıl önce Şikayet Et
    İlişkiler doğru olmadımı sonuçlar doğru çıkmıyor.
    Cevapla
  • reco dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimsenin birinin canına kastetmesi kesinlikle kabul edilemez. Ama olayın derinine inmektede fayda var. Ben polisim dün saat 7 de iş başı yapıp saat 10:45 te daha yeni eve gidiyorum. Güvenlik güçlerinin psikolojisi gerçekten çok kötü. Amirlerin müdürlerin yaptığını görseniz yaşasanız ne demek istediğimi anlardınız. İşi bırakamıyorum çünkü bi ton borç var başımda. Dayısı torpili olan öyle güzel noktalara gidiyorki vallahi insanın kanına dokunuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim ki artık
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    her adama silah verilmez, Adem olan verilir. adam başka adem başka...İslam hakim olmadıkca Huzur yok, Resuluna sav. uymadıkca kurtuluş yok...aranan nafile yollar boşuna...
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu pisikolojisi bozuk insanlar güvenlik sistemi içinde yer almamalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı