'Kaynanam bizi mahvetti' deyip yollara düşen adam eşini geri istiyor

Avrupa Yakasından metrobüs ile Söğütlüçeşme durağına gelen 42 yaşındaki Ertan Çeşmecioğlu, üç yıllık eşiyle barışabilmek amacıyla İstanbul'dan Ankara'ya yürümeye başladı. "Aysun seni seviyorum" pankartıyla yollara düşen Çeşmecioğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a da çağrıda bulundu.

GİRİŞ 17.11.2019 11:52 GÜNCELLEME 18.11.2019 09:27
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Yürüyüşünün başlangıcında gözyaşı döken adam, elindeki pankartla kilometrelerce yol yürüyüp Ankara'da Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüşmeyi istiyor.

"SENİ SEVİYORUM AYSUN" PANKARTIYLA YOLLARA DÜŞTÜ

Eşiyle tartışan ve evden çıkan üç yıllık evli tekstil işçisi 42 yaşındaki Ertan Çeşmecioğlu, "Seni seviyorum Aysun" yazan pankartla Kadıköy'den Ankara'ya doğru yürüyüşe geçti. D-100 karayolunun yan yolundaki kaldırımdan Ankara istikametine doğru yürüyen Çeşmecioğlu, Kartal'a geldiğinde polis ekiplerince karşılandı. Yaklaşık yarım saatlik ikna çabalarına rağmen yürümekte ısrarcı olan Çeşmecioğlu, yaklaşık 433 kilometrelik yolu yürümek için tekrar yola koyuldu.

 

 

YAŞADIĞI ZORLUKLARI ANLATTI

Çeşmecioğlu, yaşananları şöyle anlattı: "Yoktan yere yuvam yıkılıyor. Karımın bana atmış olduğu bir yalandan dolayı ben kızdım evden çıktım, benim Ankara’ya gitmem lazım, yürüyeyim. Boşu boşuna benim yuvam yıkılıyor, kaynanam üç senedir bizde. Onlar üç kardeşler, hiçbir zaman anneleriyle ilgilenmediler. Hep anneleri bizimle birlikte, anneleri hastalandı ben koştum, hastanelik oldu ben koştum. Karım bütün gün hastanelerde... Bizi çökerttiler, sinir sahibi ettiler. Kaynanam eve ne alırsa, akşam geliyorum 'Yok su aldım, yok kaşar aldım' sırf o su aldım dedi diye eve dört bin 500 TL'lik su arıtıcısı taktırdım."

"KAYNANAM BİZİ MAHVETTİ"

Eşiyle mutlu bir evliliği olduğunu belirten Çeşmecioğlu, Ankara'ya doğru yürüdüğünden eşinin haberi olmadığını söyleyerek, "Evden ben çıktım, ev zaten onların, benim hiçbir şeyim yok. Nikah şekerlerimizi bile biz yaptık. Ben eşimi çok seviyorum. Kaynanam bizi mahvetti. Onlar bizi mahvettiler. Kaynanam kendisine baktırmak için beni yanına aldı yoksa ben karımla kirada oturacaktım ve mutlu olacaktım. Ben karımı istiyorum, ben karımı çok seviyorum, ben gerekirse öleceğim onun için. Savcılarım, hakimlerim bu insanları bir dinleyin de ondan sonra boşayın. Benim kaynanamı köyde bile istemiyorlar" ifadelerini kullandı.

BAKAN SELÇUK'A SESLENDİ

Ankara'ya ulaştığında Bakan Selçuk'tan kendisini eşiyle barıştırmasını isteyeceğini belirten Çeşmecioğlu, "Bakanımın ellerinden öperim, bizi barıştırsınlar. Ben karımı çok seviyorum. Sayın Bakanım çok seviyorum" diye seslendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 53
  • kuşkucu memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana sanki eşi ve kaynanasının mal varlığını gözüne kestirmiş gibi geldi. Sanırım kaynana varlıklı...
    Cevapla
  • hidocan 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir sey yasasam degil yollara düsmeyi iki adim yürümem gider yeni kadin bulurum zaten yakisikliyim:)))
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    vaybe ne kaynana mis benim kaynanama saygim sonsuz ama yuvami yikmaya kalkarsa karsimda konusamaz bile nasil adamsin sen
    Cevapla
  • hidican 4 yıl önce Şikayet Et
    tutmayin kücük enisteyi
    Cevapla
  • He He He 4 yıl önce Şikayet Et
    Musti epey sallamişsin
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    be adam kaynana diyosun da kaynana öldümü, belliki çok paran yok kaynana devrede olduğuna göre,bu aşktan sana hayır yok başka bak.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    canım abim iş yengede biter sen yengenin gönlünü alır dediklerini yaparsan bu iş olur kadın seni 3 yıldır ölçtü tarttı bundan bana koca olmaz ben bunla geçinemem dediyse bu iş olmaz bakan değil bakmayanda aracı olsa kadın istemez son söz yengede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?