Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Isparta'da uzman çavuş ve eşi, polis olduğu öğrenilen kayınbiraderi tarafından çocuklarının gözü önünde tabancayla vurularak öldürüldü.

Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü
Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü
GİRİŞ 17.11.2019 14:10 GÜNCELLEME 17.11.2019 14:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Erkan Öztürk, nöbetten çıkınca Davran Mahallesi 142. Cadde'de bulunan Selçuklu Sitesi'ndeki evine gitti. 



Öztürk'ün hemen ardından eve eşinin erkek kardeşi geldi. Polis olduğu öğrenilen şahıs, Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk'ü 2 ve 5 yaşlarındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin öldüğünü tespit etti. 

YORUMLAR 9
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet derhal televizyon ve interneti yasaklasın bakın ne güzel toplum olacağız sokağa bile çıkmayan ve sokağın ne olduğunu unutan çocuk ve kadınlar var bu ülkede Eskiden komşuluk vardı ahbaplık vardı akrabalık vardı çünkü televizyon ve internet yoktu Eskiden yardımlaşma vardı muhabbet vardı hal hatır sormak vardı ziyaret vardı televizyon ve internet yoktu valla ben eskiyi özledim şunu yazarken bile 10 dakikam gidiyor biz adam olmayız
    Cevapla
  • Kimyacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyy Devlet büyükleri artık bir çare bulun bu cinayet haberlerini bu dizileri izlettirmeyin bu halka sonumuz hiç iyi değil.Bizi 15 temmuz ve benzeri olaylarla yıkamadılar ama görünüş o ki Aile,Eğitim ve Adaletle bitirecekler artık bir çare bulun.
    Cevapla
  • Ercu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu dayı milletini oldum olası sevmem. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin butun sorumlusu medyada gosterilen filmler ve surekli dillendirilen vahset haberleri..ve tabiki de okullarda verilen yetersiz egitimler sayesinde teknolojik imkanlarin da kiskirtmasiyla insanlarin cabuk galeyana gelmesi..dini egitimlerimiz cok zayif .
    Cevapla
  • hidocan 4 yıl önce Şikayet Et
    insan Ablasini ve enistesini niye vurur?? ne oldu bu kadar ?? iki minik yavrunun yaninda??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi