Çok sert tepki: Haddin cahilleri, adamlığın züğürtleri!

Haber7 yazarı Esra Elönü, TBMM'de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, 'ulan' ifadesini kullandığı AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e "Bu kadına haddini bildiriniz" şeklindeki skandal ifadelerine kaleme aldığı yazısında çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.11.2019 20:53 GÜNCELLEME 21.11.2019 21:52
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o köşe yazısı:

 

 

'KİRLETEMEDİKLERİ İÇİN ÇAMUR ATIYORLAR'

Tam hikayeyi güzel bir yere bağlayacağız masal masal gezip gargamelliğe soyunan tipi tipler kötü bir kahkaha patlatıp ortalığı zihinlerinin leşleriyle kirletiyorlar.

Sinmeyişimizi sindiremiyorlar, yutturamadıkları için hazmedemiyorlar, susturamadıkları için böğürüyorlar ve kirletemedikleri için çamur atıyorlar.

 

 

Cumhuriyet Halk Otobüsünde muavin olmayacak tipleri adamlıkla ödüllendirirseniz, dolmuşa adam toplar gibi çığırırlar.

Merve Kavakçı’yı unutmadık. Ve siz o mücadelenin, o vakarın, o asaletin üzerine toprak atmaya çalışsanızda biz o gömmeye çalıştığınız kazmaları gözünüze sokacağız.  Zamanın Ecevit’i bütün nobranlık performansını kullanarak “Bu kadına haddini bildirin” dediğinde bütün salya torbaları bütün büyükbaş sineklerin vızıltısı etrafımızı sarmış zalimlerin zalimliği işte o zaman başlamıştı. 

Merve desenli örtülerin bir özgürlük bayrağına namzet kılınışı bedelsiz olmayacaktı elbet. 

'KEPAZELİĞİNİ GÜNCELLEMİŞ OLDU'

Şimdi utanmazca o çizgi film eniklerine dublaj yapacak komikliğiyle CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Ecevit’in gaddarlığından rol çalarak aynı çamur sözlerle aynı patinajı yaparak Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e “Şu kadına haddini bildirin ulan” diyerek kepazeliğini güncellemiş oldu.

Bunların “Bu kadını” “Şu kadını” “O kadını” bitmez, bunlar cahili oldukları haddi bildirme komikliğine sıvayacakları örtülü bir baş bulurlar.

Bir de özür diliyor öz hakiki koç, tosladığı duvarın sertliğinden kafasını ovalarken beyin hücreleri de sanırım  o sırada  kafatasına had bildiriyordu. 

'KİMSE BENİ BİLMİYOR OLDUĞUNA İKNA EDEMEZ'

Özür diliyor bu olayın bu sözün geçmişini bilmediğini iddia ediyor. Kesinlikle inanmıyorum. Arka arkaya “Şu kadına haddini bildirin” diye höykürmesi bu müselsel garabeti zalimlik nostaljisine bağlayan beden dili karşısında kimse beni bilmiyor olduğuna ikna edemez. Zımnen anlaştıklarınızı yazmıyorum bile.

Özlem Zengin, hep kalenin önünde. Bu dava denilen kitabın içine kurulmuş en güzel ve en yiğit cümle. Had sarrafı olduğunu öyle güzel gösterdi ki..  suyun yükselişi gibi yükselen sesi , geçmişine sağırları dut ağacı gibi salladı. Çürükler döküldü sağlamlar gövdeye tutundu. Yara bandını geriye sardı ve kelime kelime gösterdi.

O yüzden,

Şu kadına bildirmeye çalıştığınız hadden önce kendiniz nasiplenin!

O Köprünün altından çok zalimliğiniz geçti ama biz gemileri yaktık!

Esra Elönü-Haber7

elonue@gmail.com

Twitter:@elonue

YORUMLAR 45
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Had bildirme kadınlara karşı söylenebilen en alçaltıcı bir alçakça bir söz.Toplumu da oranize etmeye yönelik, yukarılardan gelen bir provakasyon.
    Cevapla
  • YazıYorum 4 yıl önce Şikayet Et
    üstünüze alınmayın adamların isyanı ALLAH cc kanunlarına, eee hesap gününün sahibi de var.
    Cevapla
  • rayd 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum, bu adamlar karılarına nasıl hitap ediyorlar acaba........
    Cevapla
  • gül bülbül 4 yıl önce Şikayet Et
    chp li bir kadına söylenseydi türkiyede gezi zekalılar zekalarının yetişemediği kadar abartırlardı ama şimdi portakaldan bile ses yok
    Cevapla
  • Türkmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay zavallılar vay, acınacak hallere düştüler koyun sürüleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz