Öğretmenler Günü mesajları: 24 Kasım en anlamlı Öğretmenler günü mesajları

Öğretmenler Gününe sayılı günler kaldı. Tüm öğrenciler ve vatandaşlar öğretmenlik mesleğinin onurunu ifade edebilmek ve öğretmenlerine olan sevgileri paylaşabilmek için en anlamlı ve güzel Öğretmenler Günü mesajlarını araştırmaya başladı. Bizde sizler için Öğretmenler Günü'ne özel en anlamlı ve özel Öğretmenler Günü mesajlarını bir araya getirdik.

Öğretmenler Günü mesajları: 24 Kasım en anlamlı Öğretmenler günü mesajları
Öğretmenler Günü mesajları: 24 Kasım en anlamlı Öğretmenler günü mesajları
GİRİŞ 23.11.2019 23:03 GÜNCELLEME 23.11.2019 23:03

Öğretmenler Günü'ne kısa bir süre kala mesleğin anlam ve önemini ifade eden Öğretmenler Günü mesajlarını birçok mecrada paylaşılmak üzere şimdiden araştırılmaya başladı. 24 Kasım 2019 Pazar günü öğretmenlik mesleğini onurlandırmak, önemini ifade etmek adına bu mesajlar, 1981 yılından bu güne gururla tüm vatandaşlar tarafında paylaşılıyor. Bizde sizler için öğretmenler günü mesajlarını bir araya getirdik.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılında buyana Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Bu yılda yine Öğretmenler günü 24 Kasım 2019 Pazar günü kutlanacak.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI!

Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılında buyana Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor.

 

İşte Öğretmenler Günü mesajları:

- Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

- Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

- Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

- Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

- Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. (Atatürk)

- Siz bir mum ışığı bizde o mumdan yararlanan öğrencileriz. Öğretmenler günün kutlu olsun.

- Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. 

- Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

- Bugün öğretmenler günü ve bende dahil tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Nice yeni nesillere. 

- Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler günün kutlu olsun! 

- Vatan bir okulsa ilk nöbettesin, ilim denizinde hep seferdesin, kutsal mesleğinle gönüllerdesin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

- Sen bahçemde tek gül, kalbimde tek cansın. Öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim.

- Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

- 7 Ayrı ülkeden 77 çeşit arı gelse 777 çiçeğe konsa hiçbiri sizin kadar olamaz öğretmenim. Öğretmenler gününüz kulu olsun.

- Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil ölünceye kadar köleniz olurum…Öğretmenler gününüz kulu olsun.

- Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmenlerdir. (M. Kemal Atatürk) Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

- Yeni bir dünyanın kurulmasında yol gösterici ve ahlaklı bir neslin yetişmesinde öncü olan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederiz.

- Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler gününüz kutlu, başarılarınız daim olsun.

- İnsan ağaç dikmeyince meyve vermesini bekleyemez. Her yıl yeni yeni ağaçlar diken sevgili öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

- Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

- Sabrını ve sevgisini öğrenim hayatımız boyunca bizden esirgemeyen, fedakar öğretmenlerimiz! Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar