24 Kasım Öğretmenler Günü, Küçükçemece'de bir ilke imza atıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Küçükçemece ilçesinde bir ilke imza atılarak Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi olan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde 7 bin öğretmenin katılımıyla birlik beraberlik içinde kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Küçükçemece'de bir ilke imza atıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü, Küçükçemece'de bir ilke imza atıldı
GİRİŞ 24.11.2019 03:00 GÜNCELLEME 24.11.2019 08:00

Programa İlçe Kaymakamı Turan BEDİRHANOĞLU , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI, İstanbul eski İl Milli Eğitim Müdürü  Ömer BALIBEY yanı sıra Küçükçekmece ilçe protokolü ve 7 bin öğretmen katıldı.  

Munis Faik Ozansoy Ortaokulu tarafından hazırlanan “Elbette Unutmadım” adlı video izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

 Kutlama programında, Küçükçekmece'de görev yapan öğretmenlerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğretmenler korosunun sahnelediği konser ilgiyle izlendi. 
Emekli öğretmenlerin hizmet şeref belgesini aldığı ve deneyimlerini paylaştığı etkinlikte, mesleğe yeni başlayan  öğretmenler de öğretmenlik yemini ettiler. Programda protokol üyeleri 24 Kasım'a dair mesajlarını paylaştı.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan İlçe Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu,”Öğretmenlerimiz aklın ve bilimin ışığında çocuklarımızı gençlerimizi geleceğe hazırlayan en değerli rehberlerimizdir" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI da "Güçlü Türkiye'nin inşası öğretmenlerin eliyle olacaktır. Bunun başka bir yolu yoktur; çünkü gençlik buradan yetişiyor. Benim değlerli meslektaşlarım, iyi ki varısınız, sağolun var olun .Bu yıl da İstanbul’un en büyük ilçesi olarak İstanbul’da eğitimde lokomotif olmaya devam edecegiz .Sözlerime son verirken öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum ve başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete göç etmiş bütün öğretmenleri saygı ve rahmetle yad ediyorum.Bu ülkenin her köşesini vatan bilerek görevi basında şehit olan Aybüke Yalçın ve Necmettin  YILMAZ nezdinde  bütün eğitim şehitlerimize minnetle anıyorum ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ise "Öğretmenlik mesleğinin düşüncesi ve insanın öğretmene verdiği değer değişmemiştir. Öğretmen sadece okuma-yazmayı öğretmez, insanların hayal dünyalarını geliştirir." dedi.  

Bu haber vesilesi ile vicdanın seni olan tüm öğretmenlerin öğretmeler günü kutlu olsun.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi