KPSS puanı ile bekçi alım ilanı! En az lise mezunu başvuru...

ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Kılavuza göre KPSS puanı ile kadın-erkek bekçi alımı yapılacak. Başvurular 3 Aralık tarihinde başlayacak.

KPSS puanı ile bekçi alım ilanı! En az lise mezunu başvuru...
KPSS puanı ile bekçi alım ilanı! En az lise mezunu başvuru...
GİRİŞ 28.11.2019 14:05 GÜNCELLEME 28.11.2019 14:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ölçme Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan tercih kılavuzuna göre, Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı ile kadın erkek bekçi alımı yapılacak. Alımlar Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olup, başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.

 

Bekçi Alımı Hangi Kuruma Yapılacak?

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından yapılacak alımlarda, iki farklı niteliğin istendiği görülüyor. Tercih kılavuzuna bakıldığında şartlar arasından 2001 ve 7225 kodlu şartların yerine getirilmesi istenilmektedir. İlan için herhangi bir yaş şartından bahsedilmemiştir. Bu kodların anlamı şu şekildedir:

 

2001: Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlanan KPSS kılavuzu ile birlikte başlayan süreçte ilk tercihler 3 Aralık tarihi itibariyle yapılacak. Bu nedenle mevcut kadrolara başvuru yapmak ve bekçi olmak isteyen kişilerin 3 Aralık tarihi itibariyle başlayacak tercih sürecini takip etmesi ve tercihlerini Ölçme Seçme Ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sistemi üzerinden yapması gerekiyor.

YORUMLAR 2
  • nttttttttttttttttt 4 yıl önce Şikayet Et
    kaç kisi alınacak
    Cevapla
  • kelaynak 4 yıl önce Şikayet Et
    TOKI ev satis haberi gibi. koskoca ilde 1 tane uvuz ev satiyor. 300 tl.taksitle ev diye reklam yapıyor. Kac bekçi alınacak kardeşim. dakikalardie ariyorum bulamadim kac kisi oldugunu. bir bardak suda firtina kopariyorsunuz. kac kisi alinacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı