TRT'den CHP'li Sertel'e yalanlama

TRT, CHP'li Atila Sertel'in “TRT Miraç Gecesi yayını için 900 bin lira ödemiştir,” iddiasını yalanladı. TRT tarafından yapılan açıklamada "Bugüne kadar gerçekleştirilen tüm kandil yayınlarında olduğu gibi Miraç Gecesi canlı yayını da tamamen TRT’nin kendi imkânları ile gerçekleştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

TRT'den CHP'li Sertel'e yalanlama
TRT'den CHP'li Sertel'e yalanlama
GİRİŞ 05.12.2019 02:33 GÜNCELLEME 05.12.2019 02:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

KİT Komisyonu raporlarının görüşüldüğü TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, TRT'nin Miraç Gecesi yayını için 900 bin lira ödediğini iddia etti.

TRT yaptığı yazılı açıklamada Sertel'in iddialarını yalanladı. TRT tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, KİT Komisyonu Raporlarına itirazların görüşüldüğü oturumda İzmir Milletvekili Sayın Atila Sertel’in dile getirdiği TRT hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur. 

Sayın Milletvekilinin “TRT Miraç Gecesi yayını için 900 bin lira ödemiştir,” iddiası tamamen gerçek dışıdır.
  
Bugüne kadar gerçekleştirilen tüm kandil yayınlarında olduğu gibi Miraç Gecesi canlı yayını da tamamen TRT’nin kendi imkânları ile gerçekleştirilmiştir.

Dolayısıyla, herhangi bir firmaya iddia edildiği gibi bir ödeme yapılması kesinlikle söz konusu değildir.  

Sayın Milletvekilinin dillendirdiği iddialar, tamamen gerçekdışıdır, iftiradır."

YORUMLAR 9
  • ozkayalar 4 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu? yüzün hiç kızardımı chp li yalancı,iftiracı vekil?elinizden gelse,mevlüt kandilinide yasaklarsınız.zihniyetiniz bu.islama,müslümanlara saldırmak için fırsat kollayın.
    Cevapla
  • osmanbulut61 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan kansızlar tutki ödedi trt kandil programı için dediğiniz parayı zorunuza giden ne sizin belediye başkanlarınız milletin paralarını kazlara şaraplara veriyorlar
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Çamur atanlar cezasız kaldıkça izi kalıyor maalesef
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp başta yalancı dolancı terörist sevici Kemal kılıçtaroğlu olmak üzere tüm avaneleri yalanda dolana fitnelik te fesatlıktan terör sevicilikle birbirleriyle milletin gözüönünde yarışırken,Reisin oyunun en az yüzde seksen olması gerekirken, bütün bu chp nin yalanlarının yalan olduğu ispatlanmış olduğu halde yüzde elli ellbir elliikilerde oynamaları nedenini Akparti oturup araştırıp chp nin bütün bunlara rağmen bu milletin belli bir kesimi hala bu yalan rüzgarına neden oy verdiğini ve bunu nasıl doğruya döndğrebileceklerine kafa yormaları gerekir
    Cevapla
  • akyazılı 4 yıl önce Şikayet Et
    ehli küffar bu ara diyanete kandil gecelerine maneviyata taktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi