Köye inen aç kurtlar köpeğe saldırıyor

Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Şahin köyüne inen iki kurt, Abidin Ardıç'a ait av köpeğine saldırdı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 11.12.2019 09:57 GÜNCELLEME 11.12.2019 09:58
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde ilçeye 41 kilometre uzaklıkta bulunan Şahin köyünde meydana geldi. Kar ve soğuk hava nedeniyle doğada yiyecek bulamayan iki kurt, köye indi. Abidin Ardıç'a ait evin çevresinde dolaşan iki kurt, burada rastladıkları  köpeğe saldırdı. Bir süre kurtlarla mücadele eden köpeğin havlamasını duyan Ardıç, penceren bakınca kurtları gördü. Dışarıya çıkan Ardıç'ı gören kurtlar kaçarak köyden uzaklaştı. Yaşananlar evin güvenlik kamerasına yansıdı. Kurtların saldırdığı köpeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 



Köpeğinin havlaması üzerine dışarıya çıktığını ifade eden Abidin Ardıç, "Köpeğin havlama sesini duyunca pencereden baktım. Bu sırada kurtların köpeğe saldırdığını gördüm. Dışarı çıktığımda kurtlar beni fark ederek kaçtı" dedi.

YORUMLAR 17
  • Tabela Matbaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Orda bir tane kangal olsaydı.o iki kurdun en az birisini yakalayıp boğardı.diger kurt kaçsa kendini kurtarırdı.kavmasa orda kalsa onuda boğardı.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Başta belediyelerimiz olmak üzere gönüllüler olarak kışın yaban hayatına etçil otçul hayvanlar için yiyecekler atmalıyız.
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı da yaban hayvanlarını beslemek için kurulan vakıf vardı.
    Cevapla
  • kelam 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka şimdi
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    hemşerim, o hayvan ne yiyecek.açlıktan ölsün mü.? nevar sanki yabani hayvanlar için uzak biryere yiyecek içecek koysanız.nasiplense yavrucaklar.kendini o hayvanların yerine koy.! ne yaparsın sen olsan. herkes duyarlı olup, elinden geldiğince yiyecek içecek bıraksa güzel olmaz mı. şu dışardaki hayvanlara çok üzülüyorum çok.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav muhterem yaptığın bir sivaslıya hiç uymuyor acil iki kangal bağlaman lazım boyunluklarınıda tak Bi zahmet o av köpeğine yazık değilmi çocuk nasılda korkmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!