Türk YouTuber arkadaşını öldürdü! Cinayeti itiraf etti

Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) tatil şehri Girne’de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız’ın (25) YouTuber arkadaşı Arif Gökçek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.12.2019 16:01 GÜNCELLEME 12.12.2019 16:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olay, 5 Aralık’ta Girne’de meydana geldi. Tatil için Kahramanmaraş’tan Girne’ye gelen Halil Karakız, sabah saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı’na gitti.

 

İkili arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma uzayınca Gökçek, Karakız’ın kafasına taş ile vurdu, daha sonra kendisini denize attı.

Olay sırasında aşırı alkollü olan Gökçek, evine gittikten sonra polisi arayarak, arkadaşının ailesi ile kavga ettiğini öne sürdü.

 

Gökçek, polise, Halil Karakız’ın, "Kendine iyi bak. Sen benim en iyi arkadaşımsın." deyip, kayalara doğru yürüyerek kendini boşluğa bıraktığını anlattı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olaydan bir gün sonra Karakız’ın kayalıklara sıkışmış şekilde cesedine ulaşıldı. Karakız’a yapılan otopside, başına sert bir cisimle vurulduğu görüldü.

Bunun üzerine Gökçek gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı Gökçek'i mahkemeye çıkardı. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri, Gökçek'in cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söyledi.

Mahkeme soruşturmanın devam etmesi amacıyla 8 gün gözaltı süresi verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Patlak Ampul 4 yıl önce Şikayet Et
    Kekomu bu katil oğlan
    Cevapla
  • Ayrıca 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı dindar insnalardan hep korkmuşumdur.. Çok tehlikeli olduklarıbı düşünüyorum ayrıca burada bit cinayet işlenmiş herkes savcılığa soyunmuş yok alkol, içki şöyle olmuş bçyle olmuş.. Allah rahmet eylesin diyeceğinize milletin günahını alın bakalım
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin zihniyetindeki insanlardan hep korkmuşumdur,dünyada en tehlikeli insanlar olarak düşünüyorum,bir cinayet işlenmiş herkez senin gibi aptal ve şizofreni vakalı yorum yapmamış... git tedavi ol acıdım sana.
    Cevapla
  • Mert e cevap 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu olayın asla yorumda yazdığım gibi dindar insnalarla alakası yok bi yanlışlık oldu ben niye öyle yazmışım haberleri karıştırdım yanlış okumuşum kardeşim..
    Cevapla
  • at kafası 4 yıl önce Şikayet Et
    sende de rahmet etsin diye. dindar filan diye başlamışın sen niye günaha giriyorsun ki ?***
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu cinayetin dindar insanlarla ne alâkâsı var onu anlamadım. Bu cinayeti işleyen dindar değil, tam aksi sarhoş ! Sen dindarlara neden suç attın o da anlaşılmış değil. Ulan ALLAH 'IN yaşak ettiği bütün haramları işliyorsunuz, sonra yine dindar insanları suçluyorsunuz! Anlaşılır gibi değil! ALLAH sizi bildiği gibi yapsın İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Selim bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak kardeşim herkes hata yapar, alkol alıyor diye dinsiz imansız mı olacak, insnaları katagorize etmeyelim lütfen, içki içiyor içmiyor diye.. Kazanmaya çalışalım.Benim anlatmaya çalıştığım şey bu.. Bize ne zaten Allah rahmet eylesin, diğer kardeşimizde şeytana uymuş bin pişmandır şimdi ama iş işten geçti yaptıpı yanlış, ben kimseyi savunmuyorum, ölen kardeşimize çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin.. Gencecik bir hayat soldu gitti.. Ben yargıç gibi ahkam kesenlere kızıyorum sadece..
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam icki icmis diyor ve sen neyin derdindesin.......asiri imamlarla ben büyüdüm ve onlardan degil asil dinsiz imansiz dan daga cok korkmak lazim
    Cevapla
  • Boş insanlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu burada youtube değil kardeşim cinayet vat cinayet niye anlamıyorsunuz. Ben de youtuberlık yapıyorum para kazanıyoruz youtube da neymiş diyen o cahiller hani boş kalınca ilgili ilgisiz açıp izlediğiniz o içerikler var ya millet ondan para kazanıyor sizlerin sayesinde.. Öğretici eğitim videoları çekiyoruz Allah'a şükür çok fa izleniyor
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    youtuberde sacma sapan isler yapanlar cezalandirilsin,hesaplarina erisim engellenssin.
    Cevapla
  • Caner 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş işlerle uğraşmanın sonu. Rabbim evlatlarımızı şeytanın şerrinden şeytanlaşmış insanların şerrinden muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Ne saçmalıyorsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Nr boş işi.. Konu boş iş mi.. Ortada cinayet var kişilerin yaptığı işin ne önemi var. Sanki her youtuber boş işle uğraşıyor. Ben de youtuberlık yapıyorum, senin ara ara izlemekten kendini alamadığın o videoları hazırlıyoruz ve para kazanıyoruz. Sırf yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz be..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!