İsmail Günaçar çark etti, babasının videosu da ortaya çıktı

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında 'diploma' açıklamasıyla gündeme gelen İsmail Günaçar, sosyal medya hesabından özür dileyerek "Yanlış anlaşıldım" dedi. Ancak Günaçar'ın FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen babasının da aynı sözleri sarf ettiği video ortaya çıktı. Öte yandan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Davutoğlu'na, "kulağını çek" tavsiyesi yaptı.

GİRİŞ 14.12.2019 17:11 GÜNCELLEME 14.12.2019 23:17
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamayla gündeme gelen İsmail Günaçar, sosyal medya hesabından özür dileyerek "Yanlış anlaşıldım" dedi.

 

 

İsmail Günaçar, Davutoğlu için "En azından diploması var" demişti. Gelen tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Günaçar, "Büyük onur ve heyecan yaşadığım bir anda; bilime önem verme, akademik kariyer sahibi olma ve en önemlisi liyakat ve ehliyet anlamında kast ettiğim "diploma" kelimesi, benim Sn. Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

BABASI DA AYNI SÖZLERİ SARF ETMİŞ

Ancak İsmail Günaçar'ın babası Recep Turgay Günaçar'ın da kendisine ait Youtube hesabında Erdoğan'ın diploması olmadığını kesin bir dille ifade ettiği görüldü. ABD'de "Guy Gunacar" ismiyle diş hekimliği yapan Recep Günaçar'ın FETÖ bağlantıları olduğu iddiaları sosyal medyada dillendirilirken kendisinin 15 Temmuz'dan sonra Erdoğan ve AK Parti'yi eleştiren videolar çekerek Youtube'da yayınlaması da dikkat çekti.

AHMET HAKAN'DAN DAVUTOĞLU'NA TAVSİYE

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşesinden Ahmet Davutoğlu'na öneride bulundu. Hakan'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Ahmet Davutoğlu’nun yanında gördüğünüz bu genç arkadaşın adı İsmail Günaçar.

Davutoğlu’nun yeni kurduğu partinin kurucular kurulu listesinde yer alan Günaçar’ın özellikleri şunlar:

22 yaşında... Amerika’da okudu... Sınıfları ikişer ikişer geçti. Lisans yetmedi, yüksek lisans falan da yaptı.

*

Videosunu gördüm.

İsmail Günaçar’a soruluyor:

“Ahmet Davutoğlu ile Recep Tayyip Erdoğan arasındaki fark nedir?”

*

Günaçar’ın bu soruya verdiği cevap şu:

“En azından Davutoğlu’nun diploması var”.

İsmail Günaçar, tanıtım toplantısı boyunca Davutoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri oldu.

*

Ahmet Davutoğlu’nun partisinin kurucular kuruluna aldığı bu genç arkadaşı derhal bir köşeye çekmesi ve kulağını hafifçe bükerek şöyle demesi şarttır:

*

 “Bak İsmail... Tayyip Erdoğan, beni danışmanı yaptı. Yetmedi, Dışişleri Bakanı yaptı. Yetmedi, parti genel başkanı yaptı. Yetmedi, Başbakan yaptı... Tayyip Erdoğan beni bu makamlara getirirken... Onun diplomasıyla ilgili aklıma takılan en küçük bir soru işareti bile yoktu. Şimdi ayrı parti kurarken bu konuyu bu şekilde gündeme getirmek terbiyesizliktir, ayıptır. Amerika’da iyi bir eğitim alman güzel ama senin galiba biraz da terbiye eğitimi alman gerekiyor”.

*

Davutoğlu’nun önce bunu yapması...

Ardından da kamuoyunun huzuruna çıkıp bu yaptığını paylaşması gerekir.

Aksi takdirde...

İsmail’deki sorunun kendisinde de olduğu sonucu çıkabilir.

DAVUTOĞLU, BASIN, ÖZGÜRLÜK VE KAHKAHALAR

DAVUTOĞLU şöyle demiş: “Basının baskı altında olmadığı, sansür ya da otosansürün uygulanmadığı bir düzen inşa edeceğiz”.

*

Türk basınının azıcık içinde olan herkes, Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde basının ensesinde nasıl boza pişirdiğini hatırlayarak bu sözleri kahkahalarla karşıladılar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 106
  • VURGUN 4 yıl önce Şikayet Et
    Çakalın fetö beslemesi olduğu ağzından çıkan ilk kelimeden belli .Ulan siz peygamber zannettiğiniz sümüklünün diplomasını sorgulayın.Reisin diplomasını islam ümmeti tasdik etmiş.Çakalların ne düşündüğü vız gelir.
    Cevapla
  • Melih b 4 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan bunu görevden alırken bildiği vardır diyenler hakli çikti. Erdoğan her konuda her zaman haklidir
    Cevapla
  • Selamun aleyküm 4 yıl önce Şikayet Et
    Nereden kumanda edildiği belli.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bu günaçarın abd de kimyası ile oynandığı küreselci yapıldığı ülkemize ters birisi haline getirildiği için ikişer ikişer sınıf atlatılıp eline sözüm ona bir diploma tutuşturulmuş bence onun diplomaları da malezyalarda abd lerde yurt dışında yapılan bazı akademik kariyerler de ülkemizde her daim şüpheyle bakılmalı ülkemize yararlımı yoksa zararlımı diye her daim düşünülmelidir.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum o diploma lari soruları çalarak aldiginizi cümle alem biliyor hak yiyerek aldınız
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak