Korna çalan kadın doktora darp eden zanlı hakkında karar

Korna çalan kadın doktoru trafikte darp eden H.H.B. "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

GİRİŞ 19.12.2019 13:11 GÜNCELLEME 19.12.2019 15:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan'da yol ortasında kadın doktor Ş.A.'yı trafikte darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan H.H.B, çıkarıldığı mahkemece "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

 

Kadın doktor Ş.A.'nın yolda korna çaldığı için tartıştığı bir sürücü tarafından yol ortasında darp edilmesi üzerine Eyüpsultan Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınan şüpheli H.H.B.  Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheli H.H.B.'nin, müracaat savcılığınca ifadesi alındı.

Şüphelinin, kadın doktorla yaşadığı olay anına ilişkin görüntüler izlendi. Savcılık, şüpheli H.H.B'nin "Kasten yaralama" suçundan tutuklanmasını talep etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan şüpheli H.H.B. sorgusunda, emniyette ifade verdiğini belirterek suçlamayı kabul etmedi. Hakimlik kuvvetli suç şüphesi, somut delilerin varlığı, adli kontrol hükümlerinin yetersiz kalacağı gerekçeleriyle şüpheli H.H.B'nin tutuklanmasına karar verdi. 

 

DARP ETMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

H.H.B'nin avukatı, müvekkilinin emniyetteki ifadesine göre şikayetçi doktor Ş.A.'nın Haliç Köprüsü üzerinde korna çalıp el hareketleri yapması üzerlerine aralarında tartışma çıktığını, karşılıklı itişme kakışma olduğunu ve kadını darp etmediğini söylediğini belirtti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip insanlar hayvan bile olamaz
    Cevapla
  • VATANSEVER 38 4 yıl önce Şikayet Et
    bir defasında kadın süratle bana vurmaya geliyordu kornaya bastım pana orta parmak işaretini biliyorsunuzdur onu yaptı kestim önünü camları kapattı kilitledi. eğerki kapatmasa bende aynını yapardım ama tabi suçlu ben olurdum maalesefki artık herşey kadınların elinde buna bir çözüm bulunmalı. bana laf attı taciz etti dese git yat pisipisine.
    Cevapla
  • Bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehir magandasına tepki gösteren erkekleri diğer bayanlar engelliyor. aynı şey onların da başına gelsin akılları başlarına gelsin.
    Cevapla
  • izmir dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    hiçkimse bir bayan sürücüye korna çaldılar diye arabadan ini inmez yumruk atmaz burda bayan doktoru darp edenler hasta yakını veya bayan doktorla husumeti olan bir şahıs kasıtlı olarak önünü kesip sonrada trafik tartışma süsü vererek dövmesidir.
    Cevapla
  • S.şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün olayı Ankara’da bu öğle saatlerinde bende yaşadım,arkadaki araç kırmızı yanmasına rağmen sürekli kona çalıyordu,sağda oturduğundan indim acil bir şeymiş var diye,arkadaki aramda bir bayan,aslında o kılımda bir mahlukat,el kol işaretleri ile bir şeyler söylerken,yandaki aracın sürücüsü kendisine sert tepki göstererek,benim yaptığım gibi kırmızı ışığı gösterdi,yeşil yandı araca binerken tekrar korna başlayınca diğer sürücü bayağı bi sövdü yani,haa sırf bayan diye hoş görü istemek saçmalık,ÖNCE İNSAN olacaksın...
    Cevapla
  • Bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir yorum yapıp milletin gözünü yormuşsun. Evet İNSAN OLMAK lazım. İnsan olduğumuz için bayan'a el kalkmaz diyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak