İstiklal Caddesi'nde evsiz adamın valizi polisi alarma geçirdi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir evsizin Metro çıkışında olan ATM'lerinin arkasındaki bankta bıraktığı valiz, polisi alarma geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alınıp bomba uzmanının geldiği sırada gelen evsiz adam, "Valiz benim" diyerek valizini açıp eşyalarını gösterdi.

İstiklal Caddesi'nde evsiz adamın valizi polisi alarma geçirdi
İstiklal Caddesi'nde evsiz adamın valizi polisi alarma geçirdi
GİRİŞ 20.12.2019 17:28 GÜNCELLEME 20.12.2019 17:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şişhane Metro durağının İstiklal Caddesi çıkışındaki ATM'lerin arkasındaki bankta bırakılmış bir valizi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Kısa süre sonra gelen polis ekipleri, şüpheli görülen valizin çevresine emniyet şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından durum, bomba uzmanlarına bildirildi. Bomba uzmanlarının geldiği sırada ortaya çıkan bir evsiz, "Valiz benim" diyerek polis şeridini geçti. Evsiz adam, polis gözetiminde çantasını açarak içindeki eşyalarını gösterdi. Olay nedeniyle kapatılan metro girişi ve çevresi,  emniyet şeritlerinin kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

YORUMLAR 5
  • Kürşat 4 yıl önce Şikayet Et
    Dilimizi doğru kullanmıyoruz yaratmak Allah’a mahsustur!!!
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 4 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz şapkali şövaliye ... mahsumane ve evsiz görnümlü ingiliz missioner *Ajan
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    gariban nasıl akıl etsin valizi oraya bırakmanın kargaşa yaratacağını.....ne televizyon izlediği vardır,ne gazete okuduğu...bildiği ve yaşadığı tek şey bu gece geceyi nasıl nerde geçiririm ,karnımı nasıl doyururum.dünyası bundan ibaret bir gariban.
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    numara nabzımızı ölçüyorlar o adam hiç evsize benzemiyor yabancı ajan olmasın
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Şevkat ve merhamet konusunda kılını kıpırdatmadığı halde duyar kasan eko avaneleri bu adamı göremiyor mu ? Bakın adam evsizmiş dağdaki bağdaki hayvanlardan önce insanları önceleyin desek çok mu şey istemiş oluruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı