Alperen Ocakları'nda bayrak değişimi

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Murat Aslan görevini Avukat Samet Bağcı'ya devretti.

Alperen Ocakları'nda bayrak değişimi
Alperen Ocakları'nda bayrak değişimi
GİRİŞ 20.12.2019 19:29 GÜNCELLEME 20.12.2019 19:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aslan, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, beş yıldır yürüttüğü kutsal görevi tertemiz bir şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 

 

Bundan sonraki süreçte bir nefer olarak hizmet edeceğini anlatan Aslan, ''Bu harekette  yeni Genel başkanım Bağcı'nın her zaman yanında olacağıma söz veriyorum'' dedi.
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezinde yapılan bayrak değişiminde konuşan Murat Aslan, "Hepinizin bildiği üzere 18 Aralık 2015 tarihinde ocak genel başkanlığı görevini teslim aldım. Tam 4 senedir bize yüklenmiş olan tarihi ve bir o kadar da mesuliyeti ağır olan bu kutlu görevi arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince bugünlere kadar getirdik. Görevi devraldığım günden bugüne kadar her an şehit liderim Muhsin Başkanımdan bize emanet kalan bu ulvi ocağı temsil ederken, ondan kalan emanetin yükünün ağırlığını omuzlarımda ziyadesiyle hissederek görev yapmaya çalıştım. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince emanete halel getirmeden bu görevi bugüne kadar sürdürdük." dedi. 

 

 

''Bugün yapmış olduğumuz bu görev değişikliğinin altında farklı nedenler arayanlara, fitne çıkartmaya çalışacak olanlara asla müsaade etmeyin.” Diyen Aslan, “Birbirinize ve davamıza sahip çıkın. Bir olun, birlik olun. Birbirinize öfkeyle değil sevgiyle bakın. Birbirinizi her zaman anlamaya çalışın. Dava arkadaşlarınızın derdiyle dertlenin, sevinciyle sevinin. Emanetleri sahipsiz bırakmayın.'' diye konuştu.

Aslan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Beni bu göreve layık gören,  tevdi eden, güvenen başta sayın genel başkanımız Mustafa DESTİCİ beyefendi olmak üzere tüm destek veren başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar başta Samet Başkanım olmak üzere görev alacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, başta şehit liderimiz Muhsin Başkanımız olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sizleri Allaha emanet ediyor, bugün ocak genel başkanlığı görevini içimizde yetişmiş olan çok kıymetli kardeşim Samet BAĞCI başkanıma teslim ediyorum." 

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı yeni Genel Başkanı Samet Bağcı ise, Murat Aslan’a bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 Bağcı, "Bu devir teslim töreninden kimse fitne fesat çıkartmasın. Biz biriz ve birlikteyiz. Bizim camiamızda görev istenmez verilir ve biz de görev verilenlerden olduk.  Şehit Liderimizin emaneti olan bu görev için sağımıza solumuza bakmadık. Cenab-ı Allah için yürüdüğümüz bu kutlu davada hiçbir zaman gam yok dedik. Rabbim almış olduğumuz bu ulvi görevde hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Bihakkın yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin. Murat başkanıma teşekkürü bir borç bilirim'' dedi.

Konuşmaların ardından Murat Aslan yeni Ocak Genel Başkanı Samet Bağcı’ya  görevinde başarılar dileyerek, Türk bayrağı sarılı Kuran-ı Kerim’i öperek teslim etti. 
Daha sonra törene katılanlar Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Törende Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Osman Tüfekçi, Ali Keser, Ünsal Karabulut, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyeleri Bülent İspir, Hayrettin Bal, İl ve İlçe Ocak Başkanları hazır bulundular.

YORUMLAR 3
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Makamin cennet olsun muhsin yazicioglu her yerde eserin var
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsınız,saygılar
    Cevapla
  • Yazıcıoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah muvaffak eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler