Sinan Aygün, savcıya ifade verdi: Belgeleri sunacağım

CHP eski milletvekili iş insanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li meclis üyeleri hakkında rüşvet iddiasıyla yaptığı suç duyurusuna ilişkin soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Sinan Aygün, savcıya ifade verdi: Belgeleri sunacağım
Sinan Aygün, savcıya ifade verdi: Belgeleri sunacağım
GİRİŞ 24.12.2019 17:59 GÜNCELLEME 24.12.2019 17:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sinan Aygün, belediye tarafından mühürlenen sahibi olduğu 'Togo Kuleleri' inşaatına ilişkin aleyhine olan mahkeme kararını üst mahkemeye taşıma karşılığında okul yaptırma bedeli altında 25 milyon lira rüşvet istediğini öne sürdüğü Mansur Yavaş ve 3 CHP'li meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aygün, soruşturmayı yürüten savcının talebiyle, akşam saatlerinde avukatıyla birlikte Ankara Adliyesi’ne geldi. Yaklaşık 1 saat savcıya ifade veren Aygün, adliye çıkışında "Savcının daveti üzerine geldim. Dün basın toplantısında anlattıklarımı yine anlattım. Elimizdeki belgeleri istedi. Belgeleri dosya halinde sunacağım" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 13
  • tören 4 yıl önce Şikayet Et
    neyi bekliyormuş belgeleri sunmak için, merasim mi?
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah Rabbimin sopası yokki?CHP kendi kendine rüşvette yolsuzlukta hırsızlıkta yeter..
    Cevapla
  • evet 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel kardesim Allah in sopasi yok demeyelim tehlikeli Allah herseyden münezzehtir
    Cevapla
  • Mlym 4 yıl önce Şikayet Et
    Sinan Aygün iddiaları Ataşehir Maltepe Beşiktaş Şişli belediyelerindeki ayyuka çıkmış CHP'nin açıklayamadığı Üstünü örttüğü iddiaların hesabını kim verecek seçmen medya maalesef duyarsız kalıyor.
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP rüşvetin belgesini istiyor. Yani CHP Mansur noter tasdikli itirafname vermezse ben Ankaralı işadamlarını haraca bağladım kayıtsız kuyutsuz bıyuna göre 25 milyon a kadar zorla tehditle şantajla herkesten haraç topluyorum diye - CHP ye göre sorun yok - Zaten SSK da aynısını yapan başkanları İSKİ ciler baştacı CHP de - CHP anlatılma yaşanır - CHP li Sinan Aygün deYENİ CHP yi öğrendi
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sinan aygünün kamera kaydı dediği şeylerin hiçbir yasal geçerliliği yok. Hakim, savcı izni olmadan alınan görüntü ve ses kayıtları geçerli değil. Geri kalan iddialar ise mahkeme süreçleri olduğu için olay kapanır gider.
    Cevapla
  • mmed 4 yıl önce Şikayet Et
    eskidendi onlar. cinayet anı da o zaman kameradan geldi diye kabul edilmesin.
    Cevapla
  • Turkoglu46 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın misafir sabit kamera 7/24 kayıtta Sinan bey TLF kamerasıyla santas yapmıyor o zaman Türkiye'deki kameraların hicmi yasal dayanağı yok o zaman emniyet güçleri bir suç örgütünü bulmak için gerekirse 400/500 kamera izliyor bu dediğin olsa olsa chpkk icinde geçerli olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor