Erdoğan başkanlığında önemli zirve

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Dolmabahçe'de güvenlik zirvesi yapıldı.

Erdoğan başkanlığında önemli zirve
Erdoğan başkanlığında önemli zirve
GİRİŞ 03.01.2020 17:42 GÜNCELLEME 03.01.2020 19:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen güvenlik zirvesi 3 saat sürdü. Toplantıda bölgede yaşanan son gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı.

ALTUN'DAN GÜVENLİK ZİRVESİ AÇIKLAMASI

 

 

İLETİŞİM Başkanı Fahrettin Altun, “Toplantıda Irak'ta yaşanan son gelişmeler, ABD- İran gerginliği, Libya ve Suriye'deki son durumlar bütün boyutlarıyla ele alındı" dedi.

Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen güvenlik zirvesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Altun açıklamasında, “Bölgede yaşanan son gelişmeler dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma ofisinde 3 saat süren bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Irak'ta yaşanan son gelişmeler, ABD- İran gerginliği, Libya ve Suriye'deki son durumlar bütün boyutlarıyla ele alındı. Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin bölgesel gelişmeler karşısındaki yapıcı tutumunu sürdürmesi gerektiğini, barış ve istikrarın teminine yönelik etkin adımların atılmaya devam edilmesini ve diplomasinin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanılması gerektiğini özellikle vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıya Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti genel başkan yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MİT Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 7
  • ali Aksoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Hava puslu,bu vatanda dogmuş kendini türküm diye tanitan kişinin üstün bir seziş kabiliyet ti vardir!Amerika ve yahudi devlet ti kaşiniyor! Orta doguda , usa yi yönlendiren ve her türlü istihbaratı veren israil dir,islamiyetin kanina girmiş yahudi herşeyi,herkezden evvel bilir ve arzusu yönünde gerçekleşmesini saglar.rahmetli Hitler in... hatam! Yahudilerin Churchil vataninda bu denli etkili oldugunu tahmin edememem dir!Dün Ingiltere idi,bugün Amerika!
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanı Süleyman Soylu nun olmadığı bir güvenlik zirvesi!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz iran’a her daim destek olduk, fakat onlar her fırsatta bizi sinsice sırtımızdan hançerledi. Bırakın ne hali varsa görsün mollalar...Merak etmeyin onlar abd ve israille çatışmazlar, masum Sünnileri hedef alır, bizim iyiliğimizi de asla istemezler ve istememişlerdir...
    Cevapla
  • R y 4 yıl önce Şikayet Et
    Dusuncen cok guzel kardes cunku it iti isirmaz olan ortadogu sunnilerine oluyor
    Cevapla
  • ismayıl 4 yıl önce Şikayet Et
    orta doğuda sular ısınacakmı israel rum kesimi ve yunanlılar bize savaş ilan ettiler.libya anlaşması sonraki haritayı tanımıyoruz demek ne demek .iran .abd tantanası gene bize yarıyacak gibi reis ne diyor devamlı Allah bizimle... .
    Cevapla
  • ömer s. 4 yıl önce Şikayet Et
    genelkurmay baskani katilmamismi? bilen varsa aciklasin
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hulusi akar demek tsk demek zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?