93 yaşındaki adamı öldüresiye dövüp gasp ettiler

İstanbul Şişli'de dehşet veren bir olay yaşandı. 93 yaşındaki Mevlüt Günbe, evine giren hırsızlar tarafından öldüresiye dövülüp gasp edildi.

GİRİŞ 07.01.2020 02:35 GÜNCELLEME 07.01.2020 09:58
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Şişli'de 93 yaşındaki Mevlüt Günbe, evine giren kişi ya da kişiler tarafından öldüresiye dövülerek 4 bin lirası gasp edildi.

 

 

Bakıcısı tarafından evde kanlar içinde bulunarak Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı adamın başına çok sayıda dikiş atıldı.

Babasının dövülerek gasp edildiğini belirten Rabia Kargın, "Sabah kahvaltı yapıyorduk. Bir telefon geldi. Bakıcı, 'Rabia abla abine ve kız kardeşine ulaşamadım. Hacı baba kanlar içerisinde evin ortasında yatıyor, acele gelmen lazım' dedi. Ne olmuş diye söyledim ben, 'Düşmüş dediler, bilmiyorum' dedi. Ambulansla hastaneye götürmüşler. Bende taksi çağırdım bindim hastaneye gittim. Yolda aradım, eve mi gelelim hastaneye mi dedim. Hangi hastanedesiniz diye sordum. Okmeydanı Hastanesi diye sordular. Bende direkt oraya gittim. Gittiğimde başını dikmişler, derisi sallanıyor dediler. Darp edilmiş, gözü şişmiş, gözü mosmordu, her tarafı mosmordu. Sol eli kırıktı. Omuzlarında tırnak izleri vardı. Oradan eve döndük. 4,5 milyar parası alınmış. 900 lira cebinde kanlar içerisinde duruyordu. Yetkililere sesleniyorum. 95 yaşında babamı bu hale getirenler kimse bulunsun. Bizim aklımızda şüphe kalmasın, sizden rica ediyorum" diye konuştu.

 

 

Polis, yaşlı adamı dövüp gasp eden zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 27
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililere sesleniyormuş birde 95 yaşındaki atana sahip çıkma sonra yetkililere seslen
    Cevapla
  • Ali haydar çekmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Batıya özenti çekirdek aile 95 yaşına gelmiş aile büyüğü dede çocuklarıyla ve torunlarıyla birlikte aynı evde yaşayamıyor,gündüz bir bakıcıya emanet,gece tek başına yada huzur evine bayramdan bayrama görmeye gelirse yakınları nemutlu Türk aile yapısı batı modeli.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Türk halkı bizim olmayan değerleri aldık kendimiz kayıp ettik 95 yaşındaki yaşlı dedeyi soyan eşkiya yamı kızasın 95 yaşındaki babasını tek başı terk eden evlatlaramı kızasın ne oldu bize hani o Dedelerimiz Ninelerimiz N-neden artık evimize sığmıyor onlara bu acıları yaşatıyoruz
    Cevapla
  • faro 4 yıl önce Şikayet Et
    kız evladı olsa böyle olmazdı
    Cevapla
  • tek1senvarsin 4 yıl önce Şikayet Et
    !! yasli adamami gucleri yetmis ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'