İstanbul Büyükşehir Belediyesi Demirtaş'ın kitabını satmaya başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, terör örgütü PKK üyeliğinden cezaevinde bulunan HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitaplarını İstanbul kitapçısında satmaya başladı.

GİRİŞ 13.01.2020 14:45 GÜNCELLEME 13.01.2020 14:47
Bu Habere 377 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi, terör suçundan cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'ın iki kitabını birden satmaya başladı. 

 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Kitapçısı'nda satışa sunulan Demirtaş'ın kitapları büyük tepki çekti. Sosyal medyada büyük infiale neden olan karar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve daire başkanlığı sessizliğini koruyarak yaptıkları bu işin arkasında olduklarını gösterdiler. 

ANKARA SALDIRISINI YAPAN TERÖRİST SEHER

"Seher" isimli kitabın 13 Mart 2016'da Ankara’da Otobüs Duraklarına gerçekleştirilen 36 masumun öldüğü, 344 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terörist Seher Çağla Demir'e atfedilmiş bir kitap olduğu bilinen bir gerçek.

 

 

Hürriyet yazarı Nedim Şener de İmamoğlu'na sert tepki göstererek bu işin anlamsız olduğunu ve şehitlerin kemiklerini sızlatıldığını ifade etti. 

 

ÖNCE TİYATRODA BULUŞTULAR

Selahattin Demirtaş'ın yazdığı "Devran" kitabı, okuma tiyatrosu olarak sahnelendi. Oyunu Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu birlikte izledi.

YORUMLAR 377
  • Vesile ozturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş'ın kitapları toplatilmali
    Cevapla
  • Züri Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu Türk'üm diyene.. Ne hale geldik ya bir tutuklu yükümlü suç işlemiş hem de vatan hainliği bu zat cezaevinde kitab yazıyor, tabiki şüpheli acaba bu kitabı bu terörist mi yazdı yoksa yunan oğlulumu yazdı???
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    İBB kitap satacağına , İstanbul a hizmet et , vatandaşların sorunlarıyla ilgilen
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verenler, ulusalcıyım diyenler yüzünüz kızarıyor mu?
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradan şu sonuç çıkıyor. CHP ve HDP her zaman el ele kol kola olmuşlardır. PKK yı HEP adı altında 1992 yılında meclise sokan da bunlar, Demirtaş için şirinlik rolü oynayanlar da bunlar. Zihniyet hiç değişmedi. Ve asıl acı olansa Ulusalcı geçinen CHP lilerin bu senaryoya göz yumarak ses çıkarmamaları. Yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt