Kenan İmirzalıoğlu'ndan Ümmü Gülsüm Genç yorumu: Onun için çok dua ettim

Türkiye, "Kim Milyoner Olma İster" yarışmasıyla Türk halkının gönlünde taht kuran Ümmü Gülsüm Genç'i konuşuyor. Programın sunucusu Kenan imirzalıoğlu, Ümmü Gülsüm Genç ile ilgili ilk kez yorumda bulundu.

GİRİŞ 14.01.2020 20:02 GÜNCELLEME 14.01.2020 20:28
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen ve sunuculuğunu oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünden bir ilk yaşandı.

TÜM TÜRKİYE ONU KONUŞTU

Konuşma yetisini kaybeden bir yarışmacı için format değiştirildi ve sorular yazı tahtası üzerinden cevaplandı. Hayata karşı duruşuyla ekran başındakileri kendine hayran bırakan Ümmü Gülsüm, yarışmadan 125 bin TL ödül kazanarak ayrıldı.

 

 

'İNSAN KENDİNİ SORGULUYOR!

Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Ümmü Gülsüm Genç hakkında ilk kez yorumda bulundu.

 

 

İmirzalıoğlu, "Kim Milyonler Olmak İster" yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Ümmü Gülsüm ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gülsüm ile 2 saat baş başa vakit geçirdik ve çok etkilendim. O kadar güzel ve tertemiz kalmış bir insan ki, insan kendini sorguluyor. Gülsüm'ü düşünürken kendimi ona dua ederken buldum. O yürek olduğu sürece hiçbir engel tanımıyorsunuz. Onu yetiştiren herkesi emeğine sağlık" ifadelerini kullandı.

CAN ATAKLI'NIN SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Tele1 ekranlarında yayınlanan "Gün Başlıyor" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ümmü Gülsüm Genç'i hedef alan Can Ataklı çirkin ifadeler kullandı.

Konuşamayan bir yarışmacının bütün engelleri aşarak 125 bin lira kazanmasını ve her dünya görüşünden tüm Türkiye'nin büyük sevgisini kazanmasını görmezden gelen Can Ataklı "Cumhurbaşkanı Ümmü Gülsüm Genç'i türbanlı olduğu için aradı" dedi. Ataklı'nın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

YORUMLAR 50
  • Habib 4 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle RABBİM Ümmü gülsüm kardeşimin yolunu bahtını açık eyler İNŞAALLAH can ataklı denen zibidiye gelince anlaşılıyor ki bu dengesizde başörtü hazımsızlığı var .RABBİM hidayet versin bu şarlatana
    Cevapla
  • Hakan Ay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize; Allah a şükretmeyi, mücadeleyi,azmi ders gibi hatırlattı.kendisi ile barışık olmayı,temiz bir kalbin yüze yansımış nuru gösterdi. Bunları görebilmek için göz kulak ve kalp lazım.Gözleri olup görmeyenler, kulakları olup duymayanlar ibret alsın...
    Cevapla
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen, nokta
    Cevapla
  • Sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Can Ataklı Ümmü Gülsümü kıskanmış görünüyor. Kendisi de aranmak istiyorsa o zaman bir baş örtüsü de o taksın
    Cevapla
  • TÜRKİYE'M 4 yıl önce Şikayet Et
    Can Ataklı sen örümcek kafalısın hainlik ağları beynini sarmış. Çok cahilsin çok.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    maşAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek