Haluk Bayraktar'dan CHP'li Öztrak'a karikatürlü cevap

Milli gururumuz İHA/SİHA'ların üreticisi Haluk Bayraktar resmi Twitter hesabından CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a çok sert bir yanıt verdi.

Haluk Bayraktar'dan CHP'li Öztrak'a karikatürlü cevap
Haluk Bayraktar'dan CHP'li Öztrak'a karikatürlü cevap
GİRİŞ 16.01.2020 22:03 GÜNCELLEME 17.01.2020 00:19
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

BAYKAR A.Ş.'nin Genel Müdürü ve milli gururumuz İHA/SİHA'ların üreticisi Haluk Bayraktar resmi Twitter hesabından CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a çok sert bir yanıt verdi. Bayraktar'ın paylaştığı karikatürde yerli ve milli İHA'lardan kaçan teröristlerin çığlıkları yer alıyor.

 

 

CHP'li Öztrak'ın ''Ukrayna’dan motor gelmezse Akıncı SİHA uçmuyor, Almanya’dan motor gelmezse Altay tankı yürümüyor.'' şeklindeki tweetine yanıt veren Haluk Bayraktar, ''Akıncı İHA'nın dizel motorunu TEI tasarlayıp üretti ve teslim etti.'' ifadelerini kullandı.

''TEKNOLOJİDEN ANLAMAYANA KARİKATÜRLE ANLATMAYI DENEYELİM''

 

 

Resmi hesabından açıklamada bulunan Bayraktar, ''Akıncı İHA'da kullanılan Ukrayna menşeili motorun ise ortak üretimi yapılacak. Ar-Ge, Üretim, Teknolojiden anlamayana bir de karikatürle anlatmayı deneyelim.'' diyerek bir görsel paylaştı.

YORUMLAR 73
  • Evrenli 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın hiç bir ülkesinde 100/100 yerli üretim yapan firma yoktur yapılanı bu kadar küçümsemenin bir anlamı yok
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    şunu asla unutmayacağız : Irakda askerlerimizin kafasına geçirilen çuvallar değil yaşadığımız sürece ahirette bile intikamını almakdan asla vazgeçmeyeceğimiz , hedefimizdir.derler ya cehenneme gitseniz peşinizi bırakmayacağız ,
    Cevapla
  • ALI 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLahU EKBER
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün dünyada bu şekilde hiçbir ürün tek bir ülkede yapılmıyor , Boing -airbus iki tane uçak imal eden firma , bir bak sn faik öztrak bir uçagın tamamlanmasında kaç ülke kaç şirket birleşimi sonrası oluşuyor , aslında haklısınız sn faik öztrak ülkemizde de motor lar var !!! bende hayret ettim , neden ukraynadan alıyoruz diye , israilden alıp kullandığımız ihalar zamanında hiçbirşey konuşmadınız , neden demediniz o zamanbu iha lar israilin neden biz yapmıyoruz şimdi gelmiş bizim iha lar motorları başka ülkeden geliyor diyorsunuz ,
    Cevapla
  • Alperxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık böyle muhalefet muz cumhriyetindede yok,ELİNE SAğLIK SÜPER KARİKATÜR tabi o da anlıyana....
    Cevapla
  • tımarcı yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah İyiliğinizi Versin, Sabah sabah İyi Güldüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri