Erzurum'da aç kalan kurtlar köpeği böyle parçaladı
Erzurum Haberleri | Erzurum'da aç kalan kurtlar kent merkezlerine kadar inerken o sırada saldırdıkları bekçi köpeğini parçalayıp yedi. O anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
GİRİŞ 18.01.2020 10:50
GÜNCELLEME 18.01.2020 15:51
Aç kalan kurtlar Erzurum'da kent merkezlerine kadar inerek tehlike saçtı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İlçe merkezine inen kurtlar, tren raylarının kenarında bulunan bekçi köpeklerine saldırdı. Kurtlar ardından parçaladıkları köpeği yedi. Köpekten geriye hiçbir şey kalmazken kurtların köpeğe saldırma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Öte yandan çevre de bulunan diğer köpekler ise son anda kurt sürüsünden kaçarak canlarını zor kurtardı.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
-
Hakan 6 yıl önce Şikayet EtAç kalan kurtlar için yiyecekler bırakılmalı,köpeğin boynuna da keskin çivili tasma bağlansaydı kurtlar yiyemezdi.Beğen Toplam 7 beğeni
-
vatandaş 6 yıl önce Şikayet EtAvcılar saolsun, keyifleri için hayvanların kökünü kuruttular. Aç kalan hayvan ne yapacaktı ki.Beğen Toplam 6 beğeni