Cani evlat annesini 15 yerinden bıçakladı!

Manisa’nın Kula ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, annesini defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan genç emniyete giderek polise teslim oldu.

GİRİŞ 20.01.2020 22:15 GÜNCELLEME 20.01.2020 22:24
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Manisa’nın Kula ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, annesini defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. 

 

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Kula’nın Seyitali Mahallesi’nde bulunan eski sanayi sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki K.A., eski sanayi sitesindeki ikametlerde oturan annesi Ummuhan A.’nın (53) evinin önüne geldi.

Annesini cep telefonuyla arayarak dışarı çıkmasını isteyen genç, bıçakla annesine saldırdı. Yaklaşık 15 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Ummuhan A., oğlunun olay yerinden uzaklaşması ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Çevredeki vatandaşların da ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Kula Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan kadın buradan Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Annesini bıçaklayıp olay yerinden kaçan Kaan A. ise, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, elindeki bıçakla birlikte teslim oldu.

 

 

Olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

YORUMLAR 22
  • Zoraki 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben izlerken içim gitti. Eğer o evlat diye saydınız kişi karşıma gelse ağzı burnunu kırıp elini kırardım.
    Cevapla
  • muhammet eliyatkın 4 yıl önce Şikayet Et
    sebep ne olursa olsun anne oo anne lanet olsun senin gibi evlada lanetttttinle geber
    Cevapla
  • vatanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun bunun bir izahı yok . söylenecek söz Allah sonumuzu hayır etsin işte geleceğimize bırakacağımız emanet ne olursa olsun evlatlarımızı baştan iyi yetiştirmek lazım zor biliyorum ama mecburuz çevreye etrafa yayılan gençler malesef kötü alışkanlıklar arkadaşlıklar ediniyor . sen evladına tembih etki uyar birde aile kavramı çok önemli çocuğun yetişmesinde ben böyle düşünüyorum
    Cevapla
  • alidai 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti üzerine olsun insan nasıl bir cana kıyar hele ki bu insan seni bu dünyaya getirip ne çilelerle büyüten kadın
    Cevapla
  • reis 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu bağımlısıdır muhtemelen yoksa bir evlet böyle canilik yapamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi