Ataşehir'de korkunç kaza: 14 yaşındaki şoför bacağından oldu

Ataşehir'de 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil, önce bariyerlere daha sonra köprü ayağına çarptı. Kazada, araç içerisinde sıkışan çocuğun bacağı koptu.

GİRİŞ 23.01.2020 09:30 GÜNCELLEME 23.01.2020 09:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

D100 Karayolu'nda Kadıköy istikametine doğru seyir halindeki Efe Ü. (14) idaresindeki 34 DG 6309 plakalı otomobil, çocuğun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce bariyerlere daha sonra Tuzcuoğlu Köprüsü'nün ayağına çarparak durabildi.

 

 

Kazayı gören yolun karşısında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı. Bacağının koptuğu öğrenilen Efe Ü., 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

Kaza yerine gelen ailesi, sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle yolda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaza benim önümde oldu beni geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti önce sağ sonra sol bariyere vurduktan sonra duvara vurarak durdu çok acı bir olay geçmiş olsun Allah şifa versin
    Cevapla
  • kral 4 yıl önce Şikayet Et
    Suçlu ana babası... Evde çocuk var bırakma araç anahtarlarını oraya buraya. Bu ilk değil sonuçta bunun gibi binlerce vaka var Türkiye'de
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük konuşma.
    Cevapla
  • Erol Mehmet Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Videoyu izlerseniz aracı babasından habersiz aldığını görürsünüz. Babası, aracı kim kullanıyormuş diye soruyor polislere. Muhtemelen adam işte iken çocuk anahtarı aldı arabayı kaçırdı. Çok üzücü bir durum. :(( Bir anne baba için tarifi imkansız bir acı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!