THY açıkladı: Çinli yolcuda virüse rastlanmadı!

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Bogota-Panama seferindeki Çin uyruklu bir yolcuya korona virüsü şüphesiyle yapılan sağlık incelemesinde, ilgili virüse rastlanmadığını duyurdu.

GİRİŞ 23.01.2020 12:09 GÜNCELLEME 23.01.2020 12:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları’nın (THY), İstanbul – Bogota – Panama seferli uçağında seyahat eden Çin uyruklu bir yolcunun uçağın aktarma noktası Bogota'dan Panama'ya kalkış için hazırlanıldığı sırada 'gizemli virüs' (Corona) taşıdığından şüphelenildi.

 

 

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"22 Ocak tarihinde icra edilen TK 800 sefer sayılı uçuşumuz ile Bogota’ya seyahat eden Çin uyruklu bir yolcumuzun Corona Virüsü taşıdığından şüphe edilmiştir.

 

 

Aktarma noktası olan Bogota’dan Panama’ya kalkış için hazırlanan uçağımız kontrol kulesi tarafından tedbir amaçlı bekletilmiş ve yolcumuzun şüphe duyulan virüs ile ilgili kontrolleri gerçekleştirilmiştir.

İlgili ülkenin sağlık bakanlığı tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda yolcumuzun sağlık durumunun iyi olduğu ve Corona Virüsü’nü taşımadığı anlaşılmıştır. Uçağımız devam seferi olan Bogota – Panama uçuşunu yerel saat ile 14:57’de gerçekleştirmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

YORUMLAR 2
  • Dertli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha hiç bişiye inanmam KOSKOCA HOLLANDA UÇAĞININ SÜŞMESİNDE BOİNG RAPORU BASKILAMASIN VE GERÇEĞİ KARARTMASINA BOYUN BÜKMÜŞ BU ŞİRKET ... AAAH AH :((
    Cevapla
  • SAFTİRİKS 4 yıl önce Şikayet Et
    Üç ay Çin malı satın almayın, kendi elinizle virüs ithal etmeyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri