Deprem bölgesinde hava durumu

Elazığ'da 6,8'lik depremin ardından vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi. -8 dereceye varan soğuk nedeniyle zor anlar yaşanırken, bazı okullar ve spor salonları da vatandaşların kalması için açıldı. Bölgede hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor.

GİRİŞ 25.01.2020 09:39 GÜNCELLEME 25.01.2020 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Elazığ'da merkez üssü Sivrice olan 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hasara neden olan depremde şu ana kadar 20 kişi hayatını kaybetti, 1030 kişi yaralandı. 228 artçı depremin kaydedildiği bölgede vatandaşlar, -8 derece soğuğa rağmen geceyi dışarıda geçirmek zorunda kaldı.

 

 

Deprem, Adana, Hatay, Osmaniye, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Mardin, Samsun, Tokat, Çorum, Mardin, Kayseri ile Suriye'nin kuzeyinde de hissedildi. 

Depremin hissedildiği birçok ilde, Elazığ'da olduğu gibi vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Birçok ilde ayrıca oteller, okullar ve spor salonları vatandaşlara açıldı.

 

SİVRİCE HAVA DURUMU

Sivrice'de bugün beklenen en yüksek sıcaklık 2, en düşük sıcaklık sıfırın altında 9 derece. Yarın ise en yüksek sıcaklık 5, en düşük sıcaklık sıfırın altında 2 derece. Yağış beklenmiyor. Haftanın ilk günü ise sıcaklıkta hafif artış olacak. En yüksek sıcaklık 6, en düşük sıcaklık 1 derece. Salı ve Çarşamba günü ise kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. En yüksek sıcaklık iki gün de 4 derece. Salı gecesi ise termometreler sıfırın altını gösterebilir. 

Sivrice'de önümüzdeki 5 gün beklenen hava durumu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • sadullah 4 yıl önce Şikayet Et
    serdar sen neyin peşindesin ismi geçmesi için illa bir şey mi olması lazım
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmarastada hıssedıldı acaba neden ısmı gecmıyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi