Deniz Feneri Derneği, Elazığ için harekete geçti!

Deniz Feneri Derneği, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle bölgeye yardım malzemesi gönderdi.

Deniz Feneri Derneği, Elazığ için harekete geçti!
Deniz Feneri Derneği, Elazığ için harekete geçti!
GİRİŞ 25.01.2020 11:46 GÜNCELLEME 25.01.2020 11:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dernekten yapılan açıklamada, depremin ardından genel merkez binasında kriz masası oluşturulduğu, Erzurum'dan 5 kişilik acil yardım ekibinin bölgeye sevk edildiği belirtildi. 

 


Derneğin battaniye, kuru gıda, çocuk montları götürerek afetzede vatandaşların yaralarını sarmak için bölge halkının hizmetinde olacağı aktarılan açıklamada, afet bölgelerinde, kriz sona erene kadar bölge halkına yardımların sürdürüleceği bildirildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, "Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Temsilciliğimizin lojistik depolarından ilk etapta battaniye, kuru gıda ve çocuk kışlık montları, depremzedelere dağıtmak için Elazığ'a ve Malatya'ya doğru yola çıkardık." ifadelerini kullandı. 

 


AFAD koordinasyonunda bölgede insani yardım çalışmalarına katılacaklarını aktaran Cengiz, deprem bölgesinde acil olarak çadır, battaniye, soba ve yakacak ihtiyacı bulunduğunu kaydetti. 

YORUMLAR 2
  • Ali Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende Deniz Feneri gönüllüsü olarak Düşünceleri Sadece iyiliğe dayalı olan Deniz Feneri derneğim gibi çalışan hizmet veren tüm kardeşlerimden Hz. Allah C.C. razı olsun, yine Hz. Allah C.C. İşlerini hayırlı ve sağlıklı daim eylesin...
    Cevapla
  • gunay78 4 yıl önce Şikayet Et
    Deniz baykal utanır mı acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız