İstanbul'da peş peşe korkunç haberler!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde aracını durduran bir kişi korkuluklardan denize atlarken, araçta bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın bulundu. Otomobilin köprü üzerinde durduğunu fark etmeyen bir motosikletli ise araca arkadan çarparak ağır şekilde yaralandı.

GİRİŞ 26.01.2020 10:46 GÜNCELLEME 26.01.2020 11:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu Yakası yönünde 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobille 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen Mehmet Keleş, bir motosikletlinin arkadan çarpmasının ardından aracı durdurdu. Otomobilden inen Keleş, köprü korkuluklarına doğru koşarak kendini aşağı attı.

 

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, kontrol etmek için otomobile yöneldiği sırada bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedine rastladı. Yapılan incelemelerde cesedin Ece Alça adlı kadına ait olduğu tespit edildi.

Kız arkadaşı olduğu öne sürülen Ece Alça'yı bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen Mehmet Keleş'in cesedi Üsküdar açıklarında ortaya çıktı. Polisin olayla ilgili çok yönlü olarak araştırıldığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Bitmediler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insanların varlığı bile zarardır
    Cevapla
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    olur mu kardeşim bu olaylar hepimize imtihandır tedbirleri arttırmamız lazım toplumumuzun çoğunun psikolojisi bozulmuş cinnet geçirmeye yakın potansiyel hasta Allah hepsine şifa versin kadınlarımıza kendilerini savunmayı öğretmek zorundayız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir