Deprem belirtisi mi? Burhaniye’de deniz çekildi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde deniz suyunun çekilmesi ile 2 bin 500 yıllık Adramytteion Limanı ortaya çıktı. Elazığ depreminin ardından denizin çekilmesi vatandaşları endişelendirdi.

Deprem belirtisi mi? Burhaniye’de deniz çekildi
Deprem belirtisi mi? Burhaniye’de deniz çekildi
GİRİŞ 26.01.2020 13:27 GÜNCELLEME 26.01.2020 13:30
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Burhaniye ilçesinde Ören sahilinde sabah sporu yapan vatandaşlar denizin çekildiğine şahit oldu. Elazığ depreminin ardından denizin çekilmesi vatandaşları endişelendirirken, 2 bin 500 yıllık Adramytteion Limanı'nın taşları da ortaya çıktı ve denizde küçük adacıklar oluştu.

DEPREM KORKUSU

Çekilmenin endişeye neden olduğunu anlatan emekli Astsubay Timur Yılmaz, “Ben yıllardır buralarda yürürüm. Sahili seyrederim. İlk defa denizin bu kadar çekildiğini gördüm. 2 bin 500-3 bin yıllık tarihi Adramyteion Limanı ortaya çıkmış. Su bir hayli çekilmiş. Allah, tabi afetlerden korusun. İnşallah, kötü bir deprem veya afet habercisi değildir” dedi.



İnşaat ustası Kemal İşi de, “Yıllardır sahilde yürürüm ben. Suyun bu kadar çekilmesini ilk defa gördüm Eski liman ortaya çıktı. Bu pek hayra alamet değil. Deprem oldu dün gece. İnşallah bu deprem habercisi değildir” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 31
  • Egeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayvalığa gittik yazın, 06 mevki deniz kıyısında yasak olmasına rağmen, beş, altı katlı eski apartmanlar var.nerde yetkililer diyorlar.
    Cevapla
  • Hyr 4 yıl önce Şikayet Et
    bu benim yıllar önce tespit ettiğim bir gerilme işareti. baskılanan kabuk yukarı kalkıyor. altı boş kalıyor. bu 8yıl önce marmaris bölgesinde de vardı.
    Cevapla
  • Ertuğrul baloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılın belli günlerinde olur. Endişeye gerek yok
    Cevapla
  • Anti satan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli olunmalı uzmanlardan anladığım bu deprem KAF ı da baskılayıp tetikleyebilir aynı bölgenin yakınında daha büyük bir deprem enerjisinide baskılayarak yönlendirebilir konuşan insanları dikkate alın uzmanın biride bu depremi zaten söylemiş
    Cevapla
  • niğdeli 4 yıl önce Şikayet Et
    felaket tellallığı yapıp durmayın. o son dediğin uzman kafta büyük deprem olmaz deyip dikkati doğuya verin diyor. haberi düzgün okuyun az mahalle dedikodusuyla korku salmayın ortalığa
    Cevapla
  • aser 4 yıl önce Şikayet Et
    ay yükseliyor kardeşim 2 gündür gelgit normal bişey depremle ne alakası var
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    ay ilk defamı yükseliyor lafmı seninkisi ay gelgit geyiğine bağlamayın hemen depremin hemen ardından bunun olması akla illaki getiriyor olasılıkları ay yüzlerce defa yükseldi bu adamın hayatı boyunca ama ilk defa bunu görüyorum diyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması