Erdoğan'dan sert sözler: Kendini bilmezler alçakça mesajlar yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Anadolu Medya Ödülleri töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, "Deprem sonrası bazı kendini bilmezler alçakça mesajlar yayınladı. Emniyet güçlerimiz gerekli adımları atıyor." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 30.01.2020 20:37 GÜNCELLEME 02.02.2020 20:44
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; 

 

 

Deprem sonrası bazı kendini bilmezler alçakça mesajlar yayınladı. Emniyet güçlerimiz gerekli adımları atıyor. Ama asıl görev siz medya çalışanlarına düşüyor.

Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiği dönemde içindeki kini kusanlar var. Bunları sokağa çıkamaz hale getirmeliyiz. 

"BİRİLERİ HALA SURİYE, DOĞU AKDENİZ VE LİBYA'DA NE YAPTIĞIMIZI ANLAMIYOR"

Sosyal medya kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın ortasına düştü. Bireysel ve kurumsal olarak iyi ve ahlaklı iş yapanları desteklemeliyiz. Karanlık yüzler ifşa edilmeli. Ülke olarak küresel sistemin birinci liginde mücadele eden güçlü bir Türkiye var.

Birileri hala Suriye'de Doğu Akdeniz'de Libya'da ne yaptığımızı anlamıyor.

Yürüttüğümüz siyasetle, bizi yeni Mondroslara mecbur etmek isteyenlerin oyunlarını bozuyoruz. Eski Türkiye'nin alışkanlıkları ile bugünü anlayabilmemiz mümkün değildir.  

Türkiye aleyhine kamuoyu oluşturma çabaları olduğunu biliyoruz. 

KUDÜS RESTİ: BU BİR İŞGAL PROJESİDİR

Terör örgütlerine destek verenler zalim rejimler halkına saldırırken görmezden geliyor. Yüzyılın anlaşması dedikleri bir işgal projesidir. Yarın asıl konuşmamı yapacağım. Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. MGK bildirisinde de özellikle buna değindik. Kudüs satılık değildir. 

"EVLATLARIMIZA GÜÇLÜ BİR ÜLKE BIRAKMAKTA KARARLIYIZ"

Türkiye ve Türk milleti olarak bize yağmurlu havada bir bardak su vermeyecek, sırtlanlarla dolu iklimde hedefimize ulaşmamızın, dost ve kardeş ülkelere destek vermenin mücadelesini sürdüreceğiz. Bilhassa yaşadığımız şu süreçte ben diyen herkes kaybeder. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği her alanda ve her zaman biz dememize, bu şekilde hareket etmemize bağlıdır. Bizden önceki kuşak yeni kurulan bir ülkenin tüm yükünü omuzlamıştı. Biz kuruluştan yükselişe geçen dönemin sancılarını yaşadık. Evlatlarımıza güçlü bir ülke bırakmakta kararlıyız.

YORUMLAR 42
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    anlamazlar. haiinler anlamaz başkanım...
    Cevapla
  • GÖRELE... 4 yıl önce Şikayet Et
    bir bayan yazarımız bunların soy adlarını araştırıp bulmuş soyları bulaşık leğeni imiş. allah cezanızı versin sizin kasap et derdinde koyun can derdinde insanlar enkazın altında bunlar neyin peşinde yazlıklar olsun...
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Felaket tellalları okadar çok ne vatan kaygıları var nede millet samimi iki yüzlü olmayan boş vermeyen mahir insanlarla devletimizin demir ağları güçlendirilerek devletimizin dibini kazıyanlara ciddi tedbirler alınmalıdır .yüce ALLAH CC Devletimize milletimize zeval vermesin İNŞAALLAH selamlar
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer güçlü Türkiye olmazsak sonumuz Orta Doğu gibi olur Allah cc korusun. Chp için sorun değil yeter ki eski zulüm saltanatı geri gelsin! Içeride dışarıda ne yapsalar boş. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz Osmanlı dan daha güçlü olacak inşaAllah
    Cevapla
  • Yılmaz ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadogu ne hale getirdiler Zalim Kafirler En huzurlu Ulke IRAK ken 1980 yilindan 1990 yılarında Irakta çalıştım musul kerkük erbil Nejef bağdat kut nasriya basra en huzurlu ülkeydi Libya suriye ha keza oyle say say bitmez saddam kadafi mumla arıyorlar dönüş yok uyanik olalım ayni hesap Turkiye üzerinde denediler tutmadı tutmaz İNŞALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…