Güngören'den depremzedelere yardım eli

Elazığ'da meydana ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 6,8 şiddetindeki deprem sonrasında tüm Türkiye kenetlendi. Yurdun dört bir yanından deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderiliyor. Kampanyaya katılan Güngören Belediyesi de topladığı iki TIR dolusu yardımı depremzedelere gönderdi.

Güngören'den depremzedelere yardım eli
Güngören'den depremzedelere yardım eli
GİRİŞ 31.01.2020 09:50 GÜNCELLEME 31.01.2020 09:51

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Elazığ ve Malatya depremi sonrası Güngören Belediyesi de harekete geçti. 6,8 şiddetindeki deprem sonrası evsiz kalan binlerce kişiye belediye yardım eli uzattı. 

 

İKİ TIR DOLUSU YARDIM

Belediyenin kendi imkanlarıyla temin ettiği yardımlar tek tek özenle kolilendi. 

İki TIR dolusu yardımlar için, Yıldız Teknik Üniversitesi Kampusu içinde bulunan Kızılay Güngören Şubesi önünde tören düzenlendi.

 

KIZILAY ARACILIĞIYLA DAĞITILACAK

Törene Güngören Belediye Başkanı Dr. Mimar Bünyamin Demir, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yüksel Karahan, Kızılay Güngören Şube Başkanı Erhan Tan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, spor camiası ve iş adamları katıldı.

Tören sonrası temizlik malzemeleri, kışlık kıyafet ve yiyeceklerden oluşan yardımlar Kızılay'a teslim edildi. Yardımlar Kızılay aracılığıyla bölgedeki depremzedelere dağıtılacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Miçotakis: Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı