CHP'li, vekilden skandal terör açıklaması! 'Bu kadar olmaz' dedirtti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, HDP ağzıyla konuşarak Türkiye’nin terörle mücadelesinden 'savaş’ politikası olarak bahsetti.

CHP'li, vekilden skandal terör açıklaması! 'Bu kadar olmaz' dedirtti
CHP'li, vekilden skandal terör açıklaması! 'Bu kadar olmaz' dedirtti
GİRİŞ 02.02.2020 19:17 GÜNCELLEME 02.02.2020 19:29
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Van İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kuruluna katılarak divan başkanlığı yaptı. Seçimlerde HDP ile gizli ittifak halinde olan CHP'li Kaya, kahraman Mehmetçik'in kar kış demeden terörle mücadelesini karalamaya çalışarak 'savaş' politikasından bahsetti.

 

 

CHP'li Kaya, "CHP Cumhuriyeti kuran partidir; artık bu bölgede tabela partisi olmaya tahammülümüz yok. Van'da da, Diyarbakır'da da, Şanlıurfa'da da, Mardin'de de, Batman'da da, Siirt'te de, Hakkari'de de, Bitlis'te de, Bingöl'de de, Şırnak'da da, Ağrı'da da halkın umudu biz olmalıyız." dedi.

SKANDAL SÖZLER! TERÖRLE MÜCADELEYE 'SAVAŞ POLİTİKASI' DEDİ

 

 

Barışın umudu CHP'dir iddiasında bulunan ve terörle mücadeleyi 'savaş' politikası olarak yorumlayan Kaya, "Kürt sorununun, askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini yaşadığımız acılardan öğrendik. Kürt sorununu savaş politikalarıyla, silahla çözmeye çalışmak, yaralarımızı derinleştirmekten öteye gitmeyecektir. Birbirimizi öldürmekle, tehditle, sivilleri, askeri, polisi öldürmekle Kürt sorunu çözülemez." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 200
  • birol karakuş 4 yıl önce Şikayet Et
    savcılar böyle konuşanı neden atmazlar içeri
    Cevapla
  • Turan Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir ülkenin başına gelebilecek en büyük bela ALLAH bizi en kısa zamanda bu zihniyetlerden korusun Amin Amin Amin Ecmain
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Un elerken elekten neler geçiyor delikten...
    Cevapla
  • Misafir Sanatçı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz içindeki DNA ları bozuk düşman kalıntıları var iken ülkemizin dışarıda düşman aramasına hiç gerek yok, binlerce münafık içimizde, teker teker saymama da hiç gerek yok,....
    Cevapla
  • İzmirli 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP ye oy verdiğim için utanıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti