Tevfik Göksu'dan tepki: Tam bir skandal

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin İSMEK'te kadın çalışanlara yönelik sarfettiği iddia edilen sözleri ile ilgili açıklama yaptı.

Tevfik Göksu'dan tepki: Tam bir skandal
Tevfik Göksu'dan tepki: Tam bir skandal
GİRİŞ 03.02.2020 16:34 GÜNCELLEME 03.02.2020 16:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Göksu, "İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin, İSMEK’te çalışan hanımefendilerle ilgili söylediği sözler tam bir skandaldır. Milletimizin değerlerini rencide eden bu ahlaksız ve onur kırıcı ifadelerin, hem hukuki hem de siyasi sonuçları olacaktır. Konu zaten yargıya taşınmıştır. Hukuki sonucu buradan göreceğiz. Ancak bir de bu ahlaksız ifade ve davranışların siyasi sonucu olmalıdır. Siyasi sonucu ise; kendini bilmez bu kişinin bir an önce görevden alınması olmalıdır" dedi.

YORUMLAR 10
  • özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Tevfik Göksu istanbulun başına geçmeliydi, çoğu kişi bilmiyor ama çok çalışkan iyi niyetli biri, tatilci ekremden çok istanbula hayrı dokunan biri
    Cevapla
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç de bir şey yapmazlar sayın başkanım. Onlar bu günlerde diyanete Faiz fetvası yüzünden saldırmakla meşgüller. Sanki faizden çok sakınırlarmış gibi , sanki diyanet ve Müslümanlar çok ta umurlarındaymış gibi ahkam kesmeye başladılar. Versen çatır çatır faiz yiyecek adamlar diyanete laf söylüyorlar. Dinime küfreden bari müslüman olsa.
    Cevapla
  • Bir akademisyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat! İmamoğlu'nun bugünkü demeçlerinden hareketle İmamoğlu'na sampatiyi artırmak için önceden kurgulanmış bir plan olarak görüyorum. Bunlar, şeytanın dahi düşünmediği planları yapan bir partinin mensupları olduğunu hiç bir zaman unutmayalım.
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı şeyleri düşünüyoruz kardeş kesinlikle
    Cevapla
  • Yerel seçim 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Keşke seni aday gösterseydi reis
    Cevapla
  • abdullah 53 4 yıl önce Şikayet Et
    herkesi kendileri gibi zanneden zavallı chpliler. başkalarınıda kendileri gibi yapmayaçalışıyorlar dertleri chp kurulalıberi bu şekilde devam ediyor. bunlara destek verenler de onlar gibi olmaya aday olduklarını bilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı