Büyük tepki çekmişti! Pegasus, Bahadır Altan'ın görevine son verdi

Telefonla bağlandığı bir televizyon kanalında Sabiha Gökçen'deki uçak kazasını yorumlarken sarf ettiği sözler nedeniyle büyük tepki çeken Bahadır Altan'ın Pegasus Havayolları'ndaki görevine son verildi. Altan daha önce yaptığı bir röportajda PKK'lı teröristler için "gerilla" demişti. Altan ayrıca, terör operasyonları için, "Dağı taşı bombalamak" ifadelerini kullanmıştı.

Büyük tepki çekmişti! Pegasus, Bahadır Altan'ın görevine son verdi
Büyük tepki çekmişti! Pegasus, Bahadır Altan'ın görevine son verdi
GİRİŞ 07.02.2020 20:51 GÜNCELLEME 07.02.2020 21:05
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Bahadır Altan, Pegasus Havayolları'ndaki görevine son verildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yasal yollara başvuracağını ifade eden Altan, "Hakikatı gizlemeye gücünüz yetmez. Ne vız gelen tehditleriniz, ne işten atmalarınız bizi susturamaz. Bu ülkeyi uçurumunuza teslim etmeyeceğiz" dedi. 

 

 

Önceki gün Sabiha Gökçen'de Pegasus Havayolları'na ait uçak pistten çıktı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 180 kişi yaralandı. 

 

 

Kazanın ardından ihmal ve hata iddiaları gündeme gelirken, televizyonlar da canlı yayınlarda uzman görüşleri aldı. CNN Türk canlı yayınına bağlayan eski savaş pilotu ve Pegasus pilot eğitmeni Bahadır Altan, uçakla ilgili konuşurken sarf ettiği skandal sözler sebebiyle yayından alınmıştı. 

NE DEMİŞTİ?

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Altan, Sabiha Gökçen'deki kazayla ilgili konuşurken konuyu yeni projelere getirmiş, "Proje üstüne proje yapmayalım. Biz hala 3. havalimanı ve kanal açıyoruz" demişti. 

TERÖRİSTE GERİLLA DEMİŞTİ!

K24'e verdiği röportajda PKK'lı teröristler için "gerilla" demişti. Altan ayrıca, terör operasyonları için, "Dağı taşı bombalamak" ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 101
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Pkk,lı Zihniyetin kendisi Uçurum?.
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan eğtim alan pilotların eğitimleri yenilenmeli..
    Cevapla
  • Avci 4 yıl önce Şikayet Et
    Vücudun içindeki mikroplar hasta Yapar dışarıdaki mikroplar değil
    Cevapla
  • Ay Yıldız 068 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın boynundaki atkı bile pkk renkleri adam açıkca teröre desdeğini gösteriyor
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kazada en buyuk sorumlulardan biriside bu adam cunku pilotlara egitim veren kisi kendisi direk sorumlulugu var ama hala proje falan diye sacmalayip hedef sasirtiyor alcak adam tayyip erdoganmi gelip hata yapan pilotlari kontrol edecek alcak serseri madem beceremiyorsun bir kere erdem goster istifa ette bu isi yapabileceklerin onu acilsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!