Korkunç iddia! 9 yaşındaki çocuk evinde ölü bulundu...

Bursa'da, bağrışma sesi duyan komşuların ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri 9 yaşındaki Suriyeli Muhammet Hüseyin'in cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, çocuğun vücudunda kesik, darp ve yanık izlerine rastlandı. Babası, üvey annesi ve 3 kardeşiyle birlikte oturan Muhammet'in 11 yaşındaki ablası tarafından boğularak öldürüldüğü öne sürüldü.

GİRİŞ 12.02.2020 07:05 GÜNCELLEME 12.02.2020 09:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bursa'da akşam saatlerinde Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi'nde meydana gelen olayda polis, komşuların bir evden bağrışma sesleri geldiğine dair ihbar aldı. İhbar üzerine eve giden polis, ailesiyle birlikte yaşayan Suriyeli Muhammet Hüseyin’i ölü buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Muhammet Hüseyin ile birlikte yaşayan baba ve üvey annesini ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. 

 

 

MUHAMMET'İN VÜCUDUNDA DARP, KESİK VE YANIK İZLERİ BULUNDU

 

 

Bursa'da, bağrışma sesi duyan komşuların ihbarı üzerine eve giden ve 9 yaşındaki Suriyeli Muhammet Hüseyin'in cansız bedeniyle karşılaşan polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, 11 yaşındaki ablası tarafından boğularak öldürüldüğü öne sürülen çocuğun vücudunda yanık ve kesik izleri olduğu belirlendi.Babası, üvey annesi ve 3 kardeşiyle birlikte oturan Muhammet'in işkence yapılarak öldürüldüğü değerlendiriliyor. 

BABA VE ÜVEY ANNE CİNAYET ŞÜPHESİYLE GÖZALTINDA

Muhammet Hüseyin'in cansız bedeni, kesin ölüm nedenini belirlemek üzere Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis, cinayet şüphesiyle Muhammet Hüseyin'in babasını ve üvey annesini gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 18
  • Ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil vicdan bu nasil insanlik.ana babadasiniz bide bu ne caniliktir böyle.yarabbi insanlar cildirmaya basladi sagligimiz gidiyor sen büyüksün aklimizi koru.
    Cevapla
  • Halk. 4 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarınızı öldüreceğinize ülkenizi savunun denyolar.
    Cevapla
  • enes 4 yıl önce Şikayet Et
    kendileri yapıp 11 yaşındaki çocuk ceza almaz diye üzerine suçu atıyorlar
    Cevapla
  • alpagu 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlık öldü mü ey Rabbim ,bir çocuğa işkence edilerek ailesinin tarafından öldürülmesi .... korkunç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...