Berna Laçin'e bir kötü haber daha!

Elazığ ve Malatya depremleri sonrası attığı tweet'lerle büyük tepki çeken Berna Laçin’in yer aldığı oyun, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

Berna Laçin'e bir kötü haber daha!
Berna Laçin'e bir kötü haber daha!
GİRİŞ 23.02.2020 14:01 GÜNCELLEME 23.02.2020 14:01
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşımlarıyla bilinen ve en son Elazığ ve Malatya depremleri sonrası attığı tweet'lerle büyük tepki çeken Berna Laçin'in yer aldığı ‘Hayal Satıcı’ oyunu, 9 Mart Pazartesi günü Atakum’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sergilenecekti.

AK PARTİLİ BELEDİYEDEN TAKDİR TOPLAYAN HAMLE

Kamuoyundan gelen tepki seslerine kayıtsız kalamayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Laçin'in yer aldığı oyununun sahne alacağı salonu iptal etti. Belediyenin tavrı büyük takdir topladı.

SKANDAL AÇIKLAMALARIYLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Berna Laçin, son olarak Elazığ depreminden sonra attığı 'deprem vergisi' üzerinden yaptığı paylaşımlarla kamuoyunun tepkisini çekmişti.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından İslam düşmanlığı açıklamalarıyla tepkileri üzerine çeken sözde oyuncu Berna Laçin, skandal bir provokasyona imza atmıştı.  Laçin "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 35
  • bilirkişi 4 yıl önce Şikayet Et
    ajan provokatörler bunlar bunlarin ipi başkalarinin elinde istedikleri zaman oynatiyorlar adi oyuncu sadece bunlarin epeyce var bunlarda bizde ne yazikki
    Cevapla
  • ötüken 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle vatandaşa tepeden bakanları vatandaşlıktan çıkaracan.Bunlar kim ki ya.Anlamıyorum .mesela ne gibi bir üstün vasfı var.Birtane söyleyebilecek varmı.Medya olmasın bunların suratına dahi kimse bakmaz.Hepsi medyanın pohpohlaması ne yazıkki.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Samsun belediyesi bunların ne olduğunu bilmiyor musunuz da hala peşinden koşup sonra iptal ediyorsunuz .
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler...
    Cevapla
  • kubra 4 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu bunlara ders böyle verilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu