Son dakika: Ve zaman doluyor! Türkiye'den dünyaya çağrı! 'Harekete geçeceğiz'

Son dakika! İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'de yaşanan süreç ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Altun, Rejim güçlerinin İdlib'i boşaltmasına izin vermeyeceğiz. İdlib Rusya ile yapılan anlaşmalar ile ateşkes bölgesi olarak kabul edilmiştir. Diplomatik ve politik yollardan çözüm bulamazsak bu insani felaketi durdurmak adına başka önlemler almaktan çekinmeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Son dakika: Ve zaman doluyor! Türkiye'den dünyaya çağrı! 'Harekete geçeceğiz'
Son dakika: Ve zaman doluyor! Türkiye'den dünyaya çağrı! 'Harekete geçeceğiz'
GİRİŞ 27.02.2020 20:43 GÜNCELLEME 27.02.2020 23:29
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İdlib'de rejim güçlerinin sivil halka ve Türk askerine yönelik saldırgan tutumu devam ederken Türkiye bölgede rejim unsurlarını ortadan kaldırmakta kararlı adımlarını atmaya devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Altun'un açıklamalarından satır başları:

Uluslararası toğlu rejimin İdlib'deki vahşetini görmeye başlıyor. Ancak, bu yeterli değildir. Uluslararası toplumun sorumlu üyeleri harekete şimdi harekete geçmelidir. İdlib'de halkın güvenliği ve bölgenin istikrarı tehlikededir.

 

 

BAŞKA ÖNLEMLER ALMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ

Rejim güçlerinin İdlib'i boşaltmasına izin vermeyeceğiz. İdlib Rusya ile yapılan anlaşmalar ile ateşkes bölgesi olarak kabul edilmiştir. Diplomatik ve politik yollardan çözüm bulamazsak bu insani felaketi durdurmak adına başka önlemler almaktan çekinmeyeceğiz.

ZAMAN DOLUYOR!

Zaman doluyor! Katil rejim, sivillere ve Türk askerine saldırdı. Yanıt verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Rejimin bu saldırgan tutumu devam ederse, masum insanları öldürmesini ve yerlerinden etmesini engellemek için planlarımızı devreye sokacağız.

Zaman bitiyor! Katil rejim, yerdeki sivillere ve askerlerimize saldırdı. Yanıt vermeye devam ettik ve devam edeceğiz. Bu saldırılar devam ederse, rejimin daha fazla insanı öldürmesini ve yerinden etmesini durdurma planlarımızla ilerliyoruz.


 

 

YORUMLAR 54
  • ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    rusyaya tüm meyve sebze ısını durdursunlar.buz yesinler sabah akşam
    Cevapla
  • kimmm 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ne anlatıyorsun yaa 33 şehit ne demek biliyormusun he daha fazla ölmesin mi diyosun olum ha 1 tane ha bin tane artık tamamını yok edin ne demek ateşkes falan bizimi kandırmaya çalışıyorsunuz temizleyin pisliğinizi ve vurun artık hepsini görmek istemiyoruz artık boş pikapları havaya uçurduğunuzu icraat yapın her yeri bombalayın vurun öldürün ecdadınıza yakışanı yapın
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    İçerideki ve dışarıdaki diplomatik yollar tükendi, ve boşa zaman kaybı olduğu görüldü; Şimdi Haklısın TÜRKİYEM ne yapsan haklısın. Sözün bittiği yer. Allah (c.c.) Yanımızda olsun yeter.
    Cevapla
  • Siyonistler 4 yıl önce Şikayet Et
    Harekete geçmemizizin zamanlamasını bildirmeden yapalım. Onlar kalleşlikten anlar.Bütün siyonistlere ölüm.
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    deniz kuvvetlerimiz yokmu kardeşim bizim bu adamlar akdenize komşu değilmi ne bellemişiz bir tek kara kuvvetlerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak