Saldırı sonrası İncirlik Üssü'nde hareketli saatler!

Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.

GİRİŞ 28.02.2020 11:13 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:44
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde dün 33 askerin şehit olduğu hain hava saldırısı sonrası Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nde de hareketli anlar yaşanıyor.

 


Son dakika - İncirlik Üssü'nde hareketli saatler


Üsten 2 F-16 uçağı ve 1 İHA kalkış yaptı. 1 helikopter ve özel uçak iniş yaptı.

Öte yandan, kargo uçaklarının iniş ve kalkışları da sürüyor.

 


KİLİS'TEN KOMANDO SEVKİYATI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Kilis’ten Suriye’nin İdlib kentine komando birlikleri, topçu birlikleri, askeri araçlar ile personel sevk edildi. 

Son dakika - Kilis’ten İdlib’e komando sevkiyatı

Kilis’ten Suriye’nin İdlib kentine komando birlikleri, topçu birlikleri, topçu bataryaları, askeri araçlar, kara ateş destek birlikleri gönderildi. 22 araçlık askeri konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında önce Hatay’a, oradan da İdlib’e gidecek. 

YORUMLAR 39
  • Tacim 4 yıl önce Şikayet Et
    İNCİRLİĞİ KAPATSIN REİS.NERDE BİR Amerikan üssü VARSA ORADA TERÖR VARDIR.
    Cevapla
  • malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Sayın Başkanımızdan öncelikle isteğimiz incirliği ve küreciği kapatın boğazları rusyaya kapatın düzensiz göçmenlerin tamamına avrupa kapılarını açmanızdır. Esadın kellesini getirmenizdir.
    Cevapla
  • Mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Esedinrusyadan başka tutan yok şamı direk vurmalıyız Rusya ya bulaşmadan bir an önce başlamalı. Biz hazırız. Devletimizin iki dudak arasına bakıyoruz. Pakistan dan nüklüer almalıyız gözü kapalı İsraili havaya uçurmalıyız. Azdan az çoktan çok kardeşim. Bu NATO dahil tüm itler bizi itibarsız edip bitirmelerinimi bekleyeceğiz tutuklanıp fetö den ve hala durmayanları infaz edelim şimdi destekleyen siyasileri alın bir gecede hepsinin kafasına sıkalım demir yumruğu muzu vur ma lı yız nokta
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden Suriyenin Hava Alanlarını Vurmuyoruz. En Azından Uçakların kalkış pistini Vuralım ki, Uçaklar Kalkamasın SOnra Uçakları yerinde de Vurabiliriz. Rus Hava WSavunmalarını AŞamıyormuyuz Bu Suriye Gibi bir ülke için zormu Yapamazmıyız. Hiçmi Akıl Edemedik. Kara yollarını BOşverin Hava Destek Unsurlarına Yönelemiyormuyuz. Karadan Sıkıntımız Yok Suriyenin Diğer UCUna Kadar Gidebileceğimeze İnanıyorum. Ama Hava Saldırısı Asıl OLanı.
    Cevapla
  • Aydost Bulgaristan 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerimi,Mehmedçiğimi,bilerek ölüme göndermek bu.Savaşsa savaşaLlm,ne bekliyoruz.Neden direk olarak,leş gargaslnl Esat olan pionu vurmuyoruz,ne bekliyoruz,nebiçim oyunlar oynanlyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor