Alçak saldırırın ardından Türkiye'den dünyaya son dakika çağrısı

İdlib'de Esed rejimi tararfından yapılan saldırının ardından, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı. Kalın, ''İdlib’de yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. NATO başta olmak üzere uluslararası toplum İdlib ve Suriye’de yaşanan insani krize dur demeli ve ivedilikle somut adımlar atmalıdır.'' ifadlerini kullandı.

Alçak saldırırın ardından Türkiye'den dünyaya son dakika çağrısı
Alçak saldırırın ardından Türkiye'den dünyaya son dakika çağrısı
GİRİŞ 28.02.2020 17:05 GÜNCELLEME 28.02.2020 18:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamada, rejim unsurlarının alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğe Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Türk askerine yapılan hain saldırıya bu gece yarısından sabaha kadar en sert şekilde mukabele edildiğini belirten Kalın, hem İdlib hem de Suriye'nin farklı bölgelerinde 200'ü aşkın rejim hedefinin havadan ve karadan vurulduğunu bildirdi.

'İDLİB'DE YAŞANAN KRİZ TÜM SINIRLARI AŞMIŞTIR'

Kalın, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın. Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır. İdlib'de yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. Bu nedenle uluslararası toplum artık İdlib ve Suriye'de yaşanan insani krize dur demeli ve somut adımlar atmalıdır."

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Atmazlar, seyrederler. Göçmenlerin gitmesi için her türlü kolaylığı sağlayalım.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirden medetmi umuyoruz hangi konuda bizim iyiliğimizi istedilerde şimdi isteyecekler ab ile yapılan geri kabul ve sınırların kapatılması çok büyük hata idi kim nereye isterse izin verilmeli idi simdi yunan bulgar hertürlü tedbiri aldı kaç kişi kaçabilirki neden silah taşıyan rus gemilerine bogazları kapamıyorsunuz esed e haftere gidiyor silahlar biz şehid oluyoruz o silahlarla askerlerimiz korumasız hava savunmasız gidiyor idlibe savaş uçağına ne yapsınlar niye savunmasız gönderiyorsunuz bunlari bence sorgulayın lütfen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...