Esed'e şok üstüne şok! Nokta operasyonda kritik isimler de öldürüldü

İdlib'de askerlerimize yönelik yapılan saldırının ardından, TSK rejim güçlerine misliyle karşılık vermişti. Harekatta yüzlerce rejim askeri öldürülürken, aralarında general Burhan Rahmun ve general İsmail Ali'nin de olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.02.2020 00:46 GÜNCELLEME 29.02.2020 01:40
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

İdlib'deki hain saldırı sonrasında, TSK Esed rejimine misliyle karşılık verdi. Uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarıyla 200’ü aşkın rejim hedefi ağır ateş altına alındı. Atışlar sonucu 5 helikopter, 23 tank, 23 top ve obüs, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 309 rejim askeri etkisiz hale getirilmişti.

ESED'İN İKİ GENERALİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Türkiye'nin hava harekatında, bölgede birçok sivil insanı katleden Esed'in generali Burhan Rahmun’un da öldürüldüğü ortaya çıktı.

Suriye kaynaklarında yer alan bilgiye göre,  aynı harekatta rejim güçlerinin iki önemli ismi olan Tuğgeneral İsmail Ali ve Albay Mazen Fervati'nin de olduğu belirtildi.






 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 143
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    testi su yolunda kırılır o kadar mazlumun hesabının sorulması için cehenneme gittiler.
    Cevapla
  • Kezo 4 yıl önce Şikayet Et
    He Cenab-ı Allah biryerde bu zulüme dur diyeçekti yetti mazlumların öldüğü Artık cehenneme ateşine odun lazım ateşini bol olsun hesabınızı düşünemiyorum
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede ne işimiz var diyene hatay şanlıurfa kilise atılan bombaları ne çabuk unuttunuz türkiyenin içinde bombalar patlamıyorsa suriyedeki türk silahli kuvvetlerimizin sayesindedir tehlike nerden geliyorsa Mehmedim ve Türk Milleti orda olacaktır bunu özellikle içimizde TÜRK gibi gözüken ama gavur gibi davrananlar iyi bilsin rabbim şifa versin onlara iman selameti versin âmin
    Cevapla
  • Kayı Boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Recep Tayyip Erdoğan ın açıklamalarını iyi okuyun, bunlar harika açıklamalar. Reis karnından konuşmuyor, tüm muhalefete ve dünyaya gerçeği haykırdı. Biz bu gün askerimizi çeksek, terör duracak mı, buradaki güçler emellerinden vazgeçecek mi. Hedef Türkiyedir, Suriyeyi insansızlaştırdıktan sonra sıra Türkiyeye gelecektir. Ancak muhalefetin lideri Kemal Kılıçdaroğlu sırf mezhepçi yaklaşımı ve öteden beri İslam düşmanlığı çerçevesinde bunu kabul etmemektedir.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra İdlib'i değil, Şam'ı, Halep'i vurmamız gerek, o uçakların kalktığı pistleri vurmak gerek, o uçaklara daha havalanmadan zarar vermek gerek, 3-5 tane teröristi zaten hallederiz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!