İdlib'de İran destekli militanların Türkiye korkusu: Ağır vuruyorlar!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği operasyonlarda büyük kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik aralarındaki Whatsapp yazışmalarına yansıdı.

İdlib'de İran destekli militanların Türkiye korkusu: Ağır vuruyorlar!
İdlib'de İran destekli militanların Türkiye korkusu: Ağır vuruyorlar!
GİRİŞ 29.02.2020 10:38 GÜNCELLEME 29.02.2020 11:41
Bu Habere 182 Yorum Yapılmış

Esed rejimi saflarında yer alan ve bugüne kadar binlerce masum sivili katleden İran destekli Hizbullah militanlarının kendi aralarında haberleşmek için kurdukları Whatsapp grubundaki yazışmalara AA ekibi ulaştı.

 

 

TSK operasyonları karşısında Rusya'yı kendilerine yardım etmemekle suçlayan militanlar, Esed rejimine bağlı güçlerin de bölgeden kaçarak örgütü yalnız bıraktığını belirtti. 

"TÜRK ORDUSU AĞIR BOMBARDIMANA TUTTU"

İdlib'de dün yaşananlarla ilgili gruba ses kaydı gönderen bir militan, "Rus ordusu yardım etmedi ve Suriye ordusu da bölgeden kaçtı. Gençlerimiz tek başına kaldı. Türk ordusu bölgeyi ağır bombardımana tuttu. Enkazlar altında kalan kayıplarımız var. Aralarında Abbas ve Cafer'in de olduğu 9'una ulaştık. Henüz netleşen bir şey yok ve Ruslar hala olaylara kayıtsız durumda. Şimdilik bir şey sormayalım, durum çok kritik." ifadelerini kullandı.

 

 

Suriye'den gelen haberlerle panikleyen militanlar, örgütün kritik dönemlerde gelenek haline getirdiği birtakım "dualar" için de kampanya başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 182
  • Mustafa Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Müslüman katili Şii Hizbullah Allah'a inanıyormuymuş da dua kampanyaları düzenliyorlarmış.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız genel seferberlik ilan etsin eli silah tutan herkes bir an önce silah altına alıp bir ahftalık eğitime tabi tutulsun..suriyeli göçmenlerede sesleniyorum kaçıcağınıza bayan genç demeden gelin sizlerde silah alın girelim suriyeye suriyeyi temizleyelim gidip avrupanın kölesi olmayın eskiden afrikadan köle yaparlarmış şimdi kendi ayağınızla gidip çağdaş köle olmayın ..gelin türk kürt arap tüm ülke olarak birleşip girelim suriyeye şamı yerle bir edelim !Ben ailemle birlikde savaşmaya hazırım bay bayan çocuk yaşlı demeden TÜRK ORDUSUNA KATILMAYA OMUZ OMUZA SAVAŞMAYA HAZIRIM
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rabbim! Yeryüzünde zalimlerden hiç kimseyi bırakma !
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    alayınız cakal sürüsü gebereceksiniz nere giderseniz gidin mehmetcik geliyor alayınızı cehhenemin dibine gönderecek inşaallah
    Cevapla
  • Had 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanlar kaçiyor cehenneme kadar yolunuzlar kafirlet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?