İngilizler yazdı: Esed 8 yıl sonra bir ilki yaşadı

İdlib'de Esed rejimine ait 2 savaş uçağının Türk F-16'larınca vurulması dünya medyasında geniş yankı uyandırdı. İngiliz The Guardian gazetesi, konuyla ilgili servis ettiği haberde Suriye ordusunun sekiz yıllık savaşta aynı gün iki savaş uçağı birden kaybetmediğine vurgu yaptı.

GİRİŞ 02.03.2020 20:58 GÜNCELLEME 02.03.2020 20:59
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

TSK'nın Esed rejimine yönelik başlattığı Bahar Pınarı Harekatı'nı dünya basını da yakından takip ediyor. İngiltere'de yayınlanan The Guardian gazetesi, konuyla ilgili okurlarına servis ettiği haberde Esed rejimine ait 2 savaş uçağının Türk F-16'larınca vurulmasına geniş yer ayırdı.

Esed'e videolu mesaj: Bu daha başlangıç

 

 

ESED, 8 YILLIK SAVAŞTA BİR İLKİ YAŞADI

Esed'in 8 yıllık savaşta aynı günde 2 uçağının birden vurulması ile bir ilki yaşadığına dikkat çekilen haberde "Türkiye, Suriye birlikleri ve müttefiklerine yönelik saldırılarını artırdı. İki uçakla birlikte, aralarında tanklar ve radar sistemlerinin de bulunduğu onlarca zırhlı aracı yok edilmesi ile rejimin İdlib bölgesindeki hücumlarına ivme kaybetti" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 79
  • Sky 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm oyunlar ingilizin zaten bir tek asker göndermeden müslümanları birbiriyle vuruşturup amacına ulaşıyor ingiliz haini
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili dostlar, kendimizi büyük görüp kibir yapmayalım. Biliyorsunuz,Kuranı Kerimde; müslüman ordusu çoğalıp sayıları artınca,müslümanlar, artık bu ordu yenilmez diye söylenmeye başlamışlardı Yani kibir hakim olmuştu. Ama,akabinde,daha az sayıda bir düşman ordusu karşısında bozguna uğradılar, der.Yani Allah onları imtihan etti.Aynı şeyi bizde yaşamayalım. O nedenle,herzaman ve her koşulda,tedbirimizi alıp Yüce Allaha sığınmalıyız.Duamızı eksik etmemeliyiz.Hep O'ndan yardım istemeliğiz.
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razi olsun kardeşim,hatırlatman isabetli oldu.
    Cevapla
  • Trakyali amica 4 yıl önce Şikayet Et
    Esadin bir kardesi chp nin basinda var tokati yedikce hem kaciyor hem tehtidler savuruyor demek genlerinde var
    Cevapla
  • AS. 4 yıl önce Şikayet Et
    Olan Esad seni çapın ney ki sen Türkiye Cumhuriyeti Devletine kafa tutasın aklını başına devşir vallahi Türk askeri seni sinek gibi ezer bizden söylenmesi.
    Cevapla
  • muallim 4 yıl önce Şikayet Et
    rusların sıcak denizler hayalini bitirmek gerekir. çünkü daha önce abdnin yaptıgı 15temmuz hainligine yakın bir hainlik yaptı.kalleşlikle askeri büyük zahiyat verip ansızın ummadıgımız şekkilde kalleşçe içimizdeki esedin uşaklarını harekete geçirmeye çalıştılar ama olmadı mazlumun dualarıyla Allah ın yardımıyla olmadı şimdi rusların buyük hayalleri bveze tehdit oluyorsa o hayallerin bitirmenin zamanı gelmiştir demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor