TYB'den İdlib meselesinde 'devletimize ve ordumuza' destek açıklaması

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi yapmış olduğu bildiride Türkiye Cumhuriyeti'nin ve TSK'nın Suriye'deki meşru mücadelesine destek açıklamasında bulundu. TYB, ''Kahraman ordumuzun yanındayız'' bildirisi yayınladı.

TYB'den İdlib meselesinde 'devletimize ve ordumuza' destek açıklaması
TYB'den İdlib meselesinde 'devletimize ve ordumuza' destek açıklaması
GİRİŞ 04.03.2020 00:50 GÜNCELLEME 04.03.2020 00:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi, İdlib meselesinde Türk ordusunun ve Türk devletinin yanındayız bildirisi yayınladı. İşte o bildiri:

 

 

Tarihin yüklediği misyon gereği Türkiye’miz mağdur ve mazlumların hukukunu korumak için ‘Barış Kalkanı Harekatı’nı başlatmıştır.

Medeniyetler beşiği coğrafyamızın emperyalistler tarafından paymal edilmesi teşebbüsüne ve küresel güçlerin maşası terör örgütlerinin sınırlarımıza yönelik tecavüzlerine karşı destansı bir mücadele veren kahraman ordumuzun yanında olmak bu toprakların kıymetini bilen her namuslu aydının görevidir. Kritik zamanlarda ortaya çıkarak efendilerinin emrine emrini yerine getirmek için yarışan, her fırsatta gayri milli açıklamalar yapan müstemleke aydınlarını da tarih elbette hak ettikleri sıfatlarla yazacaktır.

 

 

Ölümü öldürenlerin karargâhı, Peygamber ocağı ordumuz, geçmişten günümüze pek çok noktada asil mücadelesini verirken kalemin namusunu müdafaaya azmetmişler olarak, günün ülkemize omuz verme günü olduğunu ilan ediyoruz.

Zalim rejimler ve onların destekçilerinin insanlığını kaybetmiş, vicdanı kararmış faydacılığına karşı mazlumların umudu Türkiye’mizin ahlâkı ve izzeti temsil ettiğine şahitlik ediyoruz.

Türkiye’nin yazarları olarak, kötülüğün kol gezdiği coğrafyamızda meydana gelen zorbalıklara duyarsız kalmamız, kör, dilsiz, sağır kesilmemiz söz konusu olamaz.

Feraset sahibi milletimizin dualarıyla zaferden zafere koşacağına inandığımız Mehmetçiğimizin aziz ülkemizin varlığını ve birliğini tehdit eden her güce karşı meşrû haklarını kullanmasını gönülden destekliyoruz. 

Türkiye’nin yazarları olarak, dün olduğu gibi bugün de Dünyanın iyiliği, coğrafyamızın selameti için mücadele veren askerimizin her zaman yanında olduğumuzu tüm dünya kamuoyuna bildiriyoruz.

Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yaralı yiğitlerimize acil şifalar diliyoruz.

YORUMLAR 2
  • M.ZEKİ ARPACIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Birleşimi hidrojen ve oksijenin karışımından oluşan su gibi olan bu aziz millet; değerler bütünlüğünde ümmet olma ve tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet düsturuna ve milli var oluş ruhuna sahip olup hak yolda ve mazlumların yanında yer aldığı sürece biiznillah muvaffak ve muzaffer olacaktır.
    Cevapla
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...