Türkiye'den ABD ve NATO açıklaması! Esed'i ürkütecek gelişme

İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Suriye konusu ile ilgili konuşan Kalın, ABD ve NATO cephesinden olumlu gelişmelerin olduğunu belirtti.

GİRİŞ 04.03.2020 21:10 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:38
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde; 

 

 

Sayın Cumhurbaşkanımız sayın Trump'la bir görüşmesi oldu. Birtakım mesajlar geliyor. Bazıları kamuoyuyla paylaşılıyor. Olumlu gelişmeler olduğuna dair birtakım bilgiler alıyoruz. Özellikle Suriye, Libya ve İdlib'deki durumu kontrol altına alınmak somut, öngörülebilir adımları atılmasını bekliyoruz. Türkiye olarak biz NATO'dan beklentilerimizi açıkça ortaya koymuş idik. Atılabilecek çok adım var. Bu Türkiye'nin hava savunma sisteminin kuvvetlendirilmesi olabilir. Bunlarla ilgili olumlu gelişmelerin olduğu işaretini alıyoruz. Ama somut ve neticeleri sahada açık bir şekilde görmek istiyoruz.

YORUMLAR 55
  • enver 4 yıl önce Şikayet Et
    abd tarafından Türkiye marifetiyle Çin'le içli dışlı olan Rusya'nın burnu sürtülüyor
    Cevapla
  • mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaşta hile ve kurnazlık caizdir.Her yola başvurun.. Allah cc yöneticilerimize feraset nasib etsin. Akılları keskin olsun inşallah..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Güvenirsen hata yaparsın. Onlardan gelenlere Medet umarsan üretemez her zamanki gibi kaybedersin. Bel bağlarsan uşağı maşası olursun.
    Cevapla
  • Mccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ve Nato gelirse ikinci bir İncirlik olur. pkk ya yardım eder.Bize yardım ediyormuş gibi görünür.Suriyede terör devletinin kuruluşu hızlanır.Yani ne Abd ne Nato ne de Rusya bunlardan bize hayır gelmez.Kendi göbeğimizi kesebiliyorsak keselim.
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş benim hoşuma hiç gitmiyor hem Mehmetleri şehit ed bizde ayağına gidip özürümü diledim olmaz olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!