Koronavirüs uyarılarına rağmen mağaza açılışında izdiham dikkat çekti

Sivas'ta bir iş yerinin açılışına özel uyguladığı indirimi duyanlar izdihama neden oldu. İndirimli ürünleri almak isteyenler ezilme tehlikesi geçirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kalabalık alanlardan uzak durulması uyarısına rağmen yaşanan izdiham dikkat çekti.

Koronavirüs uyarılarına rağmen mağaza açılışında izdiham dikkat çekti
Koronavirüs uyarılarına rağmen mağaza açılışında izdiham dikkat çekti
GİRİŞ 15.03.2020 18:15 GÜNCELLEME 15.03.2020 18:17
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Eskikale Mahallesi Hoca İmam Sokak'ta bulunan ev eşyası satışı yapmak üzere bir mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Mağaza sahipleri açılışa özel, ürünlere indirim uyguladı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyen yüzlerce kişi açılış saatinden önce iş yeri önünde toplandı. Açılışın yapılmasıyla birlikte vatandaşlar mağaza içerisine akın etti. Koşarak mağazaya girenler ürünleri alabilmek için birbirleri ile yarıştı. Yaşanan izdiham nedeniyle birçok vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi. Giriş kapısında sıkışanların yanı sıra kalabalıktan bunalan vatandaşlar çevredekiler tarafından kenara çekilerek sakinleştirildi. Ürün almayı başarabilenler kasa önünde uzun kuyruk oluşturdu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kalabalık alanlardan uzak durulması yönündeki uyarılara rağmen yaşanan görüntü şaşkına çevirdi.

 

 

YORUMLAR 23
  • rrreh 4 yıl önce Şikayet Et
    oooffff cahillik başa bela !!!!!
    Cevapla
  • Aslan baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezillik. Görgüsüzlük başka birşey değil.. Yazık açıkçası
    Cevapla
  • tek parmak 4 yıl önce Şikayet Et
    beles diye orda yillarca beleyen halk cok cikar hele balik corba de hastalik olsa bile anlamaz zaten halkin yarisini dunya dan haberi yok mal gibi 24 tv basin da corba kadin programi bakar sonra da sabaha kadar o park su park gezer yarisi da elin de pc yada cep tlf kim gelir ise koca uyur iken cat yapar gider bøyle bir ulke de ne dersen ne fark etmez
    Cevapla
  • siyasi kavun 4 yıl önce Şikayet Et
    Gözünüzü toprak doyursun. Şu ülkede hakikaten hiç bir şeye ulaşamayan o kadar az insan var ki şu resimde inanın hiç biri yok. Yeter be artık. Her açılışa yokluktaki insanlar gibi koşmayın artık!
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İl sağlık müdürlüğü ceza kesmeli.
    Cevapla
  • destek 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle. destekliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!