Kaza anı saniye saniye KAMERADA

Bodrum'da yolcu dolmuşunun, belediye vidanjörüne arkadan çarpma anı saniye saniye zabıta kamerasına yansıdı. Kazada arada sıkışan bayan yolcu böyle çıkarıdı.

Kaza anı saniye saniye KAMERADA
Kaza anı saniye saniye KAMERADA
GİRİŞ 24.01.2008 01:35 GÜNCELLEME 24.01.2008 01:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye, kaza Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki Hastane Kavşağı'nda meydana geldi.


Halil İbrahim Özavcı (46) idaresindeki 48 TK 271 plakalı vidanjöre, aynı istikamette seyir halinde olan Hasan Kaya'nın kullandığı 48 TM 6503 plakalı yolcu dolmuşu arkadan çarptı.


Çarpmanın etkisiyle dolmuşun sağ ön tarafında bulunan Yasemin Oduncu (31) araçta sıkıştı. Yasemin Oduncu olay yerine gelen Bodrum Belediyesi İtfaiyesi Kurtarma Ekibi'nin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.


Bu arada kazayı hafif şekilde atlatan diğer 3 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan kazazelerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Bu arada Bodrum Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri kırmızı ışık uygulamasında görüntü kaydı yaptığı sırada meydana gelen kaza saniye saniye kamara kayıtlarına geçti.

/>

YORUMLAR 6
  • uğurefe dündar 16 yıl önce Şikayet Et
    bende bilirim. yazlıkçı yerlerde tatil kesimlerinde yaşayanlar yada tatile gidenler bilir. buradaki minibüsçüler yolcu kapma telaşıyla km ibresinin kaça dayandığını bile bilmezler.120 de giden bir minübüsün içindeydim ve ibre inanmazsınız 60 ı gösteriyordu.bende şoförüm biliyorum. uyarmasanız bulutlara uçuracaklar veselam...
    Cevapla
  • çetin demir 16 yıl önce Şikayet Et
    minübüs terörü. minübüsçülerin hepsi aynı onlar için kural mural yoktur.inşallah hepsini kaldırırlar bizde kurtuluruz
    Cevapla
  • MUSTAFA ER 16 yıl önce Şikayet Et
    Kurtarma Harekatında Yanlışlık. Minibüsten kurtarma harekatının bir gözlem yapılmadan, hemen elektronik metal makasıyla(adı herneyse) sıkışılan kısım sağından,solundan, altından, üstünden kesilmeye çalışılır. Haberi arkadaşlarımızla izlediğimizde benim ve arkadaşlarımın ortak düşüncesi, kurtarma harekatının minibüsün dışından değil de içeriden yapılması gerektiğiyönünde oldu. İçeriden metal kesme makasıyla koltuğun ayaklarından kesilerek geriye çekilmesi çok daha mantıklı değilmi? Sıkışılan bölümü keserek riskli daha hareket edilmiyor mu?
    Cevapla
  • recep effdf 16 yıl önce Şikayet Et
    Maganda Minübüsçüler. Bu şehir magandalarından bıktık ,nerde bi kaza var mutlak münübüsçü war içinde kaldırın şunları lanet olsun ya ,resmen trafikte terör estiryolar.kurtarın bizi minübüsçü illetinden
    Cevapla
  • tahajasin 16 yıl önce Şikayet Et
    HURDALIK ARABALAR,CANAVAR GIBI INSAN AVINDA.. Bu firenler sade TURKIYEDE patliyor,bunun denetim yok herhalde. Evet denetimde yok,kalite de yok,ne olacak hurdalik arabalar yolda canavar gibi tirit atiyor. Hep okuyoruz firen patladi,firen patladi. Bir ALLAH in kulu da cikip da bu boyele olmaz dur demiyor. Insanlarin hayati hice sayiliyor,yazik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!
Bugünden tezi yok müdahale edilmezse, Ortadoğu’da büyük savaş an meselesi